Χοντρή γκάφα (;) στη Βουλή! Λάθος καταμέτρηση ψήφου το νόμο για τα ομόφυλα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυξάνονται τα «όχι» των βουλευτών στο νόμο για το γάμο των ομόφυλων. Εκτέθηκε η Βουλή καθώς αποδείχθηκε ότι έγινε λάθος καταμέτρηση ψηφοδελτίου. Η Βουλή υποχρεώθηκε να ανακοινώσει πως το σωστό αποτέλεσμα είναι 175 «ναι» και 77 «όχι». Συγκεκριμένα ο βουλευτής Πέλλας της ΝΔ Γιώργος Καρασμάνης εμφανίζεται να έχει υπερψηφίσει το νομοσχέδιο ενώ το έχει καταψηφίσει! Έξαλλος ο βουλευτής πήγε στο γραφείο του Κώστα Τασούλα απειλώντας θεούς και δαίμονες!

Ο Γ. Καρασμάνης ήταν ο μόνος βουλευτής που ψήφισε με ψηφοδέλτιο, και όχι με ηλεκτρονική ψηφοφορία, καθώς δεν περνούσε η βουλευτική κάρτα του από το σύστημα. Ο ίδιος είχε ξεκαθαρίσει στους συνομιλητές του ότι θα καταψήφιζε, όμως το σύστημα έδειξε ότι υπερψήφισε! Έτσι το αποτέλεσμα έβγαλε 176 ναι και 76 όχι.

Το ντοκουμέντο που δείχνει ότι ο Καρασμάνης λέει την αλήθεια

IMG 4593
Το ψηφοδέλτιο του Γιώργου Καρασμάνη που δείχνει ότι ψήφισε όχι!

Όταν οι δημοσιογράφοι ενημέρωσαν τον βουλευτή ότι υπερψήφισε αυτός ορκιζόταν ότι καταψήφισε και δεν τον πίστευε κανείς! Ο Γ. Καρασμάνης επικοινώνησε με τον Κ. Τασούλα και φορτικά ζητούσε να αλλάξει η ψήφος του, όμως οι υπάλληλοι της Βουλής είχαν αποχωρήσει.

Τελικά σήμερα το πρωί πήγε πάλι στο γραφείο του προέδρου της Βουλής, όπου αποδείχθηκε ότι ο Γ. Καρασμάνης είχε δίκιο. Και με ψηφοδέλτιο ψήφισε και είχε καταψηφίσει το γάμο για τα ομόφυλα ζευγάρια. Βρέθηκε το ψηφοδέλτιό του.

Ο βουλευτής της ΝΔ υποψιάζεται πολλά και απαίτησε να δει τους υπεύθυνους. «Αδιανόητο η Βουλή να κάνει λάθος. Θα ζητήσω να δω τους υπαλλήλους», έλεγε στον πρόεδρο που προσπαθούσε να τον διαβεβαιώσει ότι επρόκειτο περί λάθους. Επισημαίνεται ότι το ψηφοδέλτιο Καρασμάνη πέρασε από τα χέρια 4 υπαλλήλων της Βουλής. Κανείς, μα κανείς, δεν είδε το λάθος;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ