Μαθητες σε γυμνάσιο της Κρήτης φτιάχνουν αυτοσχέδιες βόμβες μέσα σε σχολική αίθουσα αψηφώντας τον κίνδυνο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα σοκαριστικό βίντεο ήρθε στην δημοσιότητα με μαθητές στην Κρήτη να κατασκευάζουν βόμβες στο σχολείο τους και να τις παρακολουθούν να εκρήγνυνται. Σε Γυμνάσιο της Μεσαράς, στον Νομό Ηρακλείου, παιδιά φτιάχνουν αυτοσχέδιες βόμβες μέσα στην αίθουσα αψηφώντας τον κίνδυνο.

Στο βίντεο του newshub.gr διακρίνεται ένας νεαρός να φτιάχνει το εκρηκτικό μείγμα χρησιμοποιώντας Aquaforte. Επιπλέον, σημειώνεται έκρηξη σε μπουκάλι τοποθετημένο στον προαύλειο χώρο του Γυμνασίου.

Σύμφωνα με το zarpanews, τα τελευταία περιστατικά είναι επικίνδυνα και εξόχως ανησυχητικά για την σωματική ακεραιότητα μαθητών και των εκπαιδευτικών. Πριν από λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε συνέλευση και αντί να ληφθούν άμεσα μέτρα, δεν έγινε απολύτως τίποτε.

«Κανείς δεν μιλάει και δεν κάνει κάποια ενέργεια υπό τον φόβο ότι κάτι μπορεί να του συμβεί. Είναι να απορεί κανείς πώς δεν έχει παρέμβει η Αστυνομία, η Περιφερειακή Διεύθυνση Κρήτης και οι άλλοι εμπλεκόμενοι φορείς. Είναι γνωστά τα ονόματα των παιδιών προφανώς, αλλά δεν έχει γίνει τίποτα, με αποτελέσμα αυτά να συνεχίζουν να δρουν ανεξέλεγκτα» δηλώνουν κάποιοι με νόημα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ