Ανηλικοι έφτιαξαν ψεύτικη άσεμνη φωτογραφια με συμμαθήτρια τους και την διακινούσαν στο διαδίκτυο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα ισχυρό σοκ βίωσε μια μαθήτρια μόλις 15 ετών στην Χαλκίδα όταν είδε μια ψεύτικη φωτογραφία της με άσεμνο περιεχόμενο και έμαθε πως δύο συμμαθητές της την είχαν «κατασκευάσει» και την είχαν στείλει σε διάφορα άτομα στα κοινωνικά δίκτυα!

Συγκεκριμένα, η επίμαχη εικόνα ήταν προϊόν μοντάζ που είχαν κάνει οι ανήλικοι με το πρόσωπο της 15χρονης και άλλο σώμα και εμφάνιζε την μαθήτρια να προχωρά σε σεξουαλική πράξη!

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, το κορίτσι ενημερώθηκε την περασμένη Τρίτη από συμμαθητή της πως σε κλειστές ομάδες κυκλοφορούσε το άσεμνο υλικό. Η μαθήτρια σοκαρίστηκε και κλείστηκε στον εαυτό της. Ωστόσο, αποφάσισε να μιλήσει στους γονείς της. Χθες το πρωί μαζί με την μητέρα της πήγαν στην αστυνομία για να προχωρήσουν στην σχετική καταγγελία.

Η φωτογραφία είχε διακινηθεί αρχικά σε κλειστή ομάδα με τέσσερα άτομα στο Instagram και στην συνέχεια σε μια άλλη κλειστή ομάδα 20 ατόμων στην ίδια εφαρμογή.

Το κορίτσι υπέδειξε στους αστυνομικούς τους δύο δράστες.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων, συκοφαντική δυσφήμηση, νομοθεσία περί προσωπικών δεδομένων ενώ δεν συνελήφθησαν επειδή είχε περάσει το χρονικό όριο του αυτόφωρου. Δικογραφία σχηματίσθηκε και σε βάρος των γονιών τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ