Εάν πέσει η Αρμενία, σειρά έχει η Ελλάδα: Ο χάρτης αποκαλύπτει την αλήθεια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο παντουρκισμός είναι προ των πυλών. Ενισχύεται ύπουλα και πραξικοπηματικά από την λεγόμενη πολιτισμένη Δύση για έναν απλούστατο λόγο. Τα γεράκια του Λονδίνου και της Ουάσινγκτον, θεωρούν ότι οι βάρβαροι τουρκογενείς, είναι η μοναδική απειλή που μπορούν να εφαρμόσουν κατά της Κίνας προς δυσμάς.

Οι μεγάλοι ηγέτες όπως ο Στάλιν και ο Μάο, είχαν διαβλέψει έγκαιρα τον τουρκικό κίνδυνο, γι’ αυτό και ισοπέδωσαν κυριολεκτικά τους τουρκογενείς με ανελέητο πόλεμο.

Δυστυχώς, ο Στάλιν έφυγε νωρίς και δεν πρόλαβε να υλοποιήσει το σχέδιο για την κάθοδο στα στενά που θα έβαζε και οριστικό τέλος στην μάστιγα αυτή της ανθρωπότητας που ονομάζεται παντουρκισμός.

Ο χάρτης λοιπόν δείχνει ξεκάθαρα γιατί η Τουρκία με το προτεκτοράτο της, το Αζερμπαϊτζάν, επιχειρούν να αφανίσουν την Αρμενία.

Η Αρμενία, γεωπολιτικά, συνιστά ένα τείχος στον παντουρκικό εφιάλτη. Είναι η τελευταία άμυνα της πολιτισμένης ανθρωπότητας απέναντι στην Τουρκία.

Για την Ελλάδα όμως τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά. Όπως έχει δείξει η ιστορία, μετά τους αρμένιους παίρνουμε πάντα σειρά οι έλληνες. Εάν η Αρμενία πέσει, τότε θα έρθει η σειρά της Ελλάδας. Γι’ αυτό και πρέπει να στηρίξουμε τους αρμένιους αδελφούς μας με κάθε τρόπο.

IMG 5214
Η Αρμενία είναι το τελευταίο ανάχωμα της ανθρωπότητας απέναντι στον παντουρκισμό

Πως μπορούμε να το κάνουμε; Ξεριζώνοντας πρωτίστως τους διεφθαρμένους έλληνες πολιτικούς, δημοσιογράφους και επιχειρηματίες, που προδίδουν της πατρίδας μας, λαμβάνοντας μαύρο χρήμα από το Αζερμπαϊτζάν αλλά και την Τουρκία. Οι ευρωεκλογές είναι μία μεγάλη ευκαιρία για να δείξουμε ότι θέλουμε να επιβιώσουμε ως έθνος αλλά και να ενισχύσουμε τους αρμένιους αδελφούς μας των οποίων ο αγώνας είναι και δικός μας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ