Ανηλικοι με κλεμμένο αυτοκίνητο πάτησαν ιδιοκτητη μίνι μαρκετ αφού του έκλεψαν το μαγαζί

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα ακόμη περιστατικό στο οποίο εμπλέκονται ανήλικοι σημειώθηκε αυτή τη φορά στη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης. Σε βίντεο ντοκουμέντο που δημοσιεύει το Mega έχει καταγραφεί η διάρρηξη που έκαναν 15χρονοι σε μαγαζί με χαρτικά. Και σαν να μην έφτανε αυτό, μόλις έφτασε ο ιδιοκτήτης στο μαγαζί του τον χτύπησαν με ΙΧ αυτοκίνητο που είχαν κλέψει!

Αρχικά οι νεαροί φθάνουν στο σημείο με κλεμμένο αυτοκίνητο και αφού ελέγχουν τον χώρο αποχωρούν. Δύο ώρες αργότερα επιστρέφουν και κρατώντας φακούς ελέγχουν αν υπάρχει κάποιος μέσα στο κατάστημα. Όταν αντιλαμβάνονται ότι το μαγαζί είναι άδειο σπάνε την κάμερα ασφαλείας και εισβάλουν στο χώρο.

Μια γειτόνισσα που άκουσε τη φασαρία ειδοποίησε τον ιδιοκτήτη του καταστήματος και όταν εκείνος έφτασε στο σημείο οι ανήλικοι μπήκαν στο αυτοκίνητο και τον χτύπησαν χωρίς κανέναν ενδοιασμό, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά.

«Βγήκαν από το μαγαζί πήδηξαν στο αμάξι τους εγώ προσπάθησα από μπροστά να τους κλείσω κατέβηκα από το όχημα το δικό μου και αυτοί πάτησαν γκάζι και με χτύπησαν. Μπορούσαν να φύγουν και χωρίς να με χτυπήσουν με το αμάξι τους αλλά επίτηδές έπεσαν πάνω μου έστριψαν το τιμόνι επάνω μου σφηνώθηκα ανάμεσα από το δικό μου και το δικό του όχημα», είπε για το περιστατικό ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης.

Σύμφωνα με τον ίδιο αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη συμμορία ανηλίκων βάζει στο στόχαστρο καταστήματα της περιοχής. «Κλέβουν τα μαγαζιά ανοίγουν ένα μαγαζί πίσω από το άλλο πριν από 2 εβδομάδες ήταν ο φούρνος. Στην πλατεία κεντρικά όλα τα καφέ τα έχουν ρημάξει. Έχουν κλέψει εμπόρευμα και χρήματα», ανέφερε.

Τελικά οι ανήλικοι δράστες συνελήφθησαν από την Αστυνομία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ