Πρωτοφανή γεγονότα για τα πολιτειακά μας χρονικά

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Tώρα που βαρεθήκαμε εμείς να κάνουμε κριτική στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου (γιατί αποφασίσαμε ότι η γυναίκα είναι ανεπίδεκτη μαθήσεως), άρχισαν αίφνης να της κάνουν κριτική φιλικά της ΜME. Διαβάσαμε σημειώματα έγκριτων συναδέλφων για το «αχρείαστο γλέντι» Σκέρτσου – Πατέλη στο οποίο παρέστη και η Πρόεδρος, επικροτώντας την πλειοψηφία που διαμορφώθηκε. Με δηκτικές αναφορές στο πρόσωπό της.

IMG 2589

Εμείς δεν έχουμε να προσθέσουμε παρά τούτο: πράγματι, αυτά είναι γεγονότα πρωτοφανή για τα πολιτειακά μας χρονικά. Δείχνουν πόσο έχουν φτηνύνει τα αξιώματα. Αλλά η περί ου ξέρει καλά τι κάνει, και ας εκτίθεται. Δίδει διαρκώς εξετάσεις έξω. Γιατί το διαβατήριο από εκεί το έλαβε πρώτα με την υπόθεση του Ρώσου «Μίστερ Bitcoin», που επί των ημερών της εξεδόθη στη Γαλλία, και κατόπιν από τον Κυριάκο.

Βεβαίως, αν ο Μητσοτάκης είναι ο πονηρός που ξέρουμε, θα βρει ανάλογη λύση, αλλά όχι την ίδια, όταν έρθει η ώρα της κρίσης. Για έναν απλό λόγο: μια Πρόεδρος που διανύει τη δεύτερη και τελευταία θητεία της θα αισθάνεται ελεύθερη, για λόγους υστεροφημίας, να κάνει τη ζωή δύσκολη σε μια κυβέρνηση χωρίς το παραμικρό κόστος. Θα είναι μια «ανεξέλεγκτη» Πρόεδρος. Οι Μητσοτάκηδες πάντα τα μετρούν αυτά. Δεν θέλουν να αγοράζουν τον πονοκέφαλό τους.

Ολα τα λεφτά, πάντως, στο συγκεκριμένο δείπνο σε wine bar -που, χωρίς να είναι γκέι, είναι σημείο συνάντησης λεσβιών- ήταν το πρόσωπο του συντρόφου της Προέδρου Παύλου Κοτσώνη. Ο άνθρωπος έμοιαζε να υποφέρει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ