Συνελήφθησαν δυο Τούρκοι, στόχοι της ΕΥΠ: Εξετάζεται η ανάμειξη τους σε υποθέσεις ναρκωτικών και διακίνησης μεταναστών!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με μια μυστηριώδη υπόθεση ασχολούνται εδώ και λίγο καιρό οι αστυνομικές δυνάμεις στα Χανιά της Κρήτης.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ieidiseis.gr, τα στελέχη της ΕΛΑΣ πέρασαν χειροπέδες σε δύο Τούρκους, έναν 22χρονο και έναν 25χρονο, οι οποίοι περνούσαν «ζάχαρη» εδώ και μήνες διαμένοντας σε ένα πολυτελέστατο σπίτι και διάγοντας έναν ανάλογο βίο!

Οι αλλοδαποί είχαν πατήσει επί ελληνικού εδάφους εδώ και πέντε μήνες. Σύμφωνα με τον SKAI, είχαν περάσει από τον Έβρο και είχαν κάνει αίτηση για άσυλο λέγοντας πως κινδύνευαν από το καθεστώς Ερντογάν. Τους χορηγήθηκε το απαραίτητο χαρτί ενώ το άσυλο εξετάζεται.

Η παρουσία τους δεν έμεινε απαρατήρητη και έτσι μπήκαν στο στόχαστρο της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ).

Η ίδια πηγή αναφέρει πως πριν από μερικές μέρες η Αστυνομία εισέβαλλε στο σπίτι τους και τους πέρασε χειροπέδες. Στο πλαίσιο της έρευνας, εντοπίστηκε ένα πιστόλι των 9 χιλιοστών και σφαίρες καθώς και συνθετική κάνναβη. Όπως διαπιστώθηκε, το όπλο ήταν παράνομο και έτσι δημιουργήθηκε σχετική δικογραφία.

Στο μικροσκόπιο, βέβαια, έχει μπει το παρελθόν των Τούρκων ενώ διερευνάται γιατί ήρθαν στην Ελλάδα και εγκαταστάθηκαν στα Χανιά. Σε αυτό το πλαίσιο, ερευνώνται έγγραφα που βρέθηκαν στο σπίτι τους και ένα ακριβό θηριώδες τζιπ που χρησιμοποιούσαν για τις μετακινήσεις τους. Εξετάζεται η ανάμιξή τους σε υποθέσεις ναρκωτικών και διακίνησης μεταναστών!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ