Τα παιδιά του Μπερλουσκονι ξεπουλάνε μια απο τις καλύτερες βίλες της Ιταλίας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες των ιταλικών ΜΜΕ, τα πέντε παιδιά του Σιλβιο Μπερλουσκόνι αποφάσισαν να πουλήσουν -μεταξύ άλλων- και την φημισμένη βίλα Γκράντε. Πρόκειται για την πολυτελή ιδιόκτητη κατοικία του εκλιπόντα μεγιστάνα και πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας. Η βίλα βρίσκεται στην Ρώμη κι ενώ ως γνωστόν ο Μπερλουσκόνι ζούσε κυρίως στο αγαπημένο του Μιλανο.

Το επιβλητικό «παλάτι» το συναντά κανείς στην ιστορική Αππία Οδό και για χρόνια, πριν τον Μπερλουσκόνι, εκεί διέμενε ο γνωστός σκηνοθέτης, Φράνκο Τζεφιρέλι, που «έφυγε» από την ζωή το 2019. Ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός είχε αγοράσει την έπαυλη το 2001 έναντι σχεδόν 4.000.000 ευρώ, οπότε μένει να φανεί το ποσό που θα δοθεί από τον νέο ιδιοκτήτη. Πρόκειται για οίκημα 1.250 τετραγωνικών μέτρων, με επιπλέον περίπου 1.000 τετραγωνικά μέτρα κήπου, μία μεγάλη πισίνα και πολλά κομφόρ.

Ο Μπερλουσκόνι που «έφυγε» από την ζωή το 2023, είχε μετακομίσει στη Βίλα Γκράντε όταν αποφάσισε να φύγει από τον πρώτο όροφο του Μεγάρου Γκρατσιόλι, στο κέντρο της Ρώμης. Για ένα… απλό διαμέρισμα 1.600 τετραγωνικών μέτρων, πλήρωνε ενοίκιο 40.000 ευρώ μηνιαίως! Στην πρώην κατοικία του «μίστερ τιβί» -στο Παλάτσο Γκτατσιόλι- θα φιλοξενηθεί, όπως έχει γνωστοποιηθεί, μέχρι νεωτέρας, η Ένωση Ξένων Ανταποκριτών Ιταλίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ