Αρχιμανδρίτης αποστομώνει την Κατερίνα Καινουργιου: Θα έπρεπε σημερα να έχετε καλεσμένη την Κυρία Καρυστιανου, οχι εμένα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου βγήκε να μιλήσει ο αρχιμανδρίτης του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης Σεραφείμ και κατα την διάρκεια της ζωντανής σύνδεσης συγκρούστηκε με την Κατερίνα Καινούργιου.

Αρχικα ο αρχιμανδρίτης Σεραφείμ είπε: «Μην γίνεστε με την προπέτειά σας, άνθρωποι που οδηγείτε τις υποθέσεις της επικαιρότητας μακριά από την επικαιρότητα. Σήμερα θα έπρεπε να έχετε εκεί την κυρία Καρυστιανού, όχι εμένα».

Η Καινούργιου του απάντησε:

«Δεν θα μου υποδείξετε πώς θα κάνω την εκπομπή και αν έχουμε μιλήσει με την κυρία Καρυστιανού, πότε θα έρθει η κυρία Καρυστιανού…».

«Τα Τέμπη είναι κάτι πολύ σημαντικό! Όχι θα τον κλείσω, θα τον κλείσω. Για να εκμεταλλεύεστε, πάτερ, τον πόνο των μανάδων και των πατεράδων και των οικογενειών που έχασαν τα παιδιά τους, θα σας κλείσω! Δεν με ενδιαφέρει τι λέτε, αυτό κάνετε αυτή τη στιγμή! Είναι λαϊκιστικό και απαράδεκτο! Εκμεταλλεύεστε τον πόνο, χρησιμοποιείτε τα Τέμπη ως «εύκολη λύση»! Ντροπή σας, πάτερ, ντροπή σας! Είπα να κλείσει η σύνδεση, παρακαλώ!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ