Σταματης Γαρδελης: Τι συνέβη και ο ηθοποιος βρέθηκε στα κρατητήρια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αρκετά καταβεβλημένος είναι ο Σταμάτης Γαρδέλης καθώς χθες βρέθηκε στο Αστυνομικό τμήμα για διατάραξη δημόσιας υπηρεσίας.

Όλα ξεκίνησαν χθες όταν ο ηθοποιός επισκέφθηκε το δασαρχείο Δυτικής Αττικής καθώς εδώ και αρκετό καιρό περιμένει να δικαστεί η υπόθεση σχετικά με το οικόπεδο που έχει στο Πόρτο Γερμενό όπου έχει χτιστεί ένα μικρό οίκημα. Ο ίδιος βρέθηκε στο δασαρχείο χωρίς ραντεβού προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεσή του. Επισκέφθηκε την δασική υπηρεσία και ζήτησε από τους υπαλλήλους να συζητηθεί η υπόθεσή του. Εκείνοι όμως του εξήγησαν πως δεν ήταν η κατάλληλη μέρα και ώρα για να γίνει αποδεκτό το αίτημα του καθώς εκκρεμούν κάποιες άλλες υποθέσεις και του ζήτησαν να κλείσει ραντεβού με την υπηρεσία. Ο Σταμάτης Γαρδέλης όμως δεν μπορούσε να περιμένει και τους είπε πως αν δεν το συζητήσουν εκείνη την ημέρα (δηλαδή χθες), δεν θα αποχωρούσε από την συγκεκριμένη υπηρεσία. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρχει μία μικρή διένεξη μεταξύ εκείνου και των υπαλλήλων. Οι δημοτική υπάλληλοι με την σειρά τους κάλεσαν την αστυνομία και ο ηθοποιός μεταφέρθηκε στον εισαγγελέα όπου παρέμεινε εκεί για τέσσερις ώρες.

Ο δικηγόρος του ηθοποιού, Γαβριήλ Γαβριηλίδης, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» τόνισε πως: «Εδώ και 14 χρόνια ταλαιπωρείται από την ελληνική γραφειοκρατία. Του έχουν χαρακτηρίσει ένα ακίνητο δασικό και προσπαθεί να βρει το δίκιο του. Ο πελάτης μου απευθύνθηκε στις δημόσιες υπηρεσίες αλλά αντί να τον βοηθήσουν, τον χλεύασαν. Εδώ και 4 μήνες, οι δημόσιες υπηρεσίες του λένε ότι θα λυθεί η υπόθεση και δεν βρίσκει το δίκιο του. Ο εισαγγελέας κατάλαβε ότι δεν υπήρξε κάποιο σοβαρό επεισόδιο και τον άφησε ελεύθερο. Συνελήφθη για διατάραξη δημόσιας υπηρεσίας επειδή έψαχνε να βρει το δίκιο του».

Ο Σταμάτης Γαρδέλης από την μεριά του δήλωσε πως: «Είμαι χάλια, νιώθω πολύ αδικημένος. Τώρα ξεκινάνε όλα, θα τα δείτε όλα. Εγώ είπα την αλήθεια»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ