Σοβαρότατο: Η Ούρσουλα δεν διαψεύδει τον Μακρόν για αποστολή από στρατιωτών στην Ουκρανία!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε παρέμβαση της Μαριας Δεναξα διαβάζουμε:

Στο ίδιο μήκος κύματος με τις δηλώσεις Μακρόν και η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επιβεβαιώνει σήμερα τις προθέσεις τους.

Bασικά ξεκίνησε το «μασάζ» στον κόσμο, ώστε να προετοιμαστεί για να αποδεχτεί τους φιλοπολεμικούς σχεδιασμούς τους. Με όχημα το φόβο στοχεύουν σε διατήρηση των αξιωμάτων που κατέχουν και περαιτέρω ενίσχυση των εξουσιών τους.

Εφευρίσκουν ή δημιουργούν εχθρούς, ενώ στην πραγματικότητα είναι οι ίδιοι -που νομίζουν πως κάνουν κουμάντο στον πλανήτη- ο μεγαλύτερος δημόσιος κίνδυνος για την ασφάλεια και την ειρήνη στην Ευρώπη και παγκοσμίως! =>

🇪🇺 “Η απειλή πολέμου μπορεί να μην είναι άμεση, αλλά δεν είναι αδύνατη. Δεν πρέπει να μεγαλοποιούμε τους κινδύνους, αλλά πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι”. Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν 28/02/2024.

lefigaro.fr/social/ursula-…

🔴Εκτιμώ πως δεν θα τολμήσουν να προκαλέσουν πόλεμο με τη Ρωσία. Ωστόσο θα επιχειρήσουν με κάθε τρόπο να παρεμποδίσουν την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών στις ΗΠΑ.

🔴 Απο την άλλη, πρέπει να ξεχαστεί το φιάσκο της επίσκεψης του Εμμανουέλ Μακρόν στην αγροτική έκθεση το περασμένο έΣαββατοκύριακο, το οποίο υπογράμμισε -για άλλη μια φορά- πως είναι ξοφλημένος πολιτικά εντός κι εκτός Γαλλίας.

🔴 Επίσης βρισκόμαστε 4 μήνες πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, στο Παρίσι. Το μεγάλο αθλητικό γεγονός θα διεξαχθεί, (εαν διεξαχθεί τελικά) στο πλαίσιο μιας κατακερματισμένης και διχασμένης διεθνούς κοινότητας. Μια ατμόσφαιρα δηλαδή που αντιβαίνει στις αξίες του Ολυμπισμού.

🔴 Αλλά σε μια εποχή που οι αξίες είναι για τους παλαιομοδίτες, το πρόβλημα είναι άλλο. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες προκαλούν οικονομική αιμοραγία στη σχεδόν χρεοκοπημένη Γαλλία, ενώ η γαλλική πρωτεύουσα παραμένει ένα απέραντο εργοτάξιο, με τις εργασίες να ολοκληρώνονται με πολύ μεγάλη δυσκολία.

🔴Ετσι, χθες το βράδυ έγινε γνωστό αυτό το πολύ περίεργο περιστατικό => Ενας υπολογιστής και στικάκια USB, που περιείχαν τον σχεδιασμό ύψιστης ασφαλείας των Ολυμπιακών Αγώνων, κλάπηκαν μέσα από ένα τρένο το βράδυ της Δευτέρας! (Τα πηγαινοέφερνε λέει ένας υπάλληλος απο το σπίτι στη δουλειά και το αντίστροφο! Pas mal!)bfmtv.com/paris/info-bfm…

🔴Με λίγα λόγια, η πολεμική παράκρουση του Μακρόν και της φον ντερ Λάιεν, έχει άλλες αιτίες. Επί της ουσίας, ο γάλλος πρόεδρος άνοιξε τη συζήτηση, η Ούρσουλα τη συνέχισε και τη σκυτάλη θα πάρουν οι υπόλοιποι της συνομοταξίας, καθώς υπάρχουν στόχοι που πρέπει να επιτευχθούν, πάντα εις βάρος των ευρωπαικών λαών!

🔴Γρηγορείτε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ