Η περιπέτεια του Σταμάτη Γαρδελη με το κρατητήριο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο Σταμάτης Γαρδέλης λόγω του σπιτιού στο Πόρτο Γερμενό που παλεύει με νύχια και με δόντια να το κρατήσει. Ο ίδιος μάλιστα είχε φτάσει σε σημείο να έχει αυτοκτονικές τάσεις με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί στο Δαφνί.

Ο περιπέτειές του όμως δεν έχουν τελειωμό αφού μπήκε και στο κρατητήριο καθώς θέλησε να βγάλει άκρη αναφορικά με το πρόστιμο που του έβαλε το Δασαρχείο. Επειδή όμως οι υπάλληλοι της δασικής υπηρεσίας δεν ήταν πρόθυμοι να τον βοηθήσουν, καθώς εξυπηρετούν μόνο κατόπιν ραντεβού, υπήρξε μία διένεξη με τον ηθοποιό με αποτέλεσμα εκείνοι να καλέσουν την αστυνομία.

Ο Σταμάτης Γαρδέλης δεν έφερε αντίσταση στους αστυνομικούς ωστόσο εκείνοι χωρίς λόγο, όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος, του συμπεριφέρθηκαν βίαια και του στραμπούλησαν το χέρι.

Ο ηθοποιός φαίνεται να πονάει πολύ στο χέρι του γι’ αυτό αναγκάστηκε να πάει στο νοσοκομείο και να κάνει ακτίνα.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής «Super Κατερίνα», προσπάθησε να αποσπάσει από τον ηθοποιό, σχετικές δηλώσεις, ωστόσο εκείνος απέφυγε ευγενικά να δώσει οποιαδήποτε πληροφορία.

«Στην ώρα τους παιδιά. Όχι δεν είμαι καλά. Στην ώρα τους. Χριστέ μου… στην ώρα τους παιδιά. Τώρα θέλω να πάω σπίτι μου, πονάει ο ώμος μου, το χέρι μου. Αφήστε μου λίγο χρόνο. Στην ώρα τους δεν είμαι καλά. Συγγνώμη δεν μπορώ να μιλήσω τώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ