Σακελλαρόπουλου για Τεμπη – Μόλις 79 λέξεις το μηνυμα της

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μόνο 79 λέξεις, ούτε καν από 1,5 λέξη για καθένα από τα 57 θύματα, βρήκε να πει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο -θεσμικά- ντροπιαστικό μήνυμά της για τη χθεσινή μαύρη επέτειο των Τεμπών.

Η επιλεκτική δικαιωματίστρια Κατερίνα Σακελλαροπούλου δεν ξόδεψε περισσότερα από 5-10 λεπτά, για να ξεπετάξει μια ανακοίνωση σκέτης περιφρόνησης προς τους νεκρούς και τις οικογένειές τους.

Για όσα δικαιώματα είναι σε πλήρη συμφωνία με την ατζέντα Μητσοτάκη, η Σακελλαροπούλου μπορεί πάντα να γίνεται λαλίστατη και ευδιάθετη, ακόμα και να διασκεδάζει τα ξημερώματα με υπουργούς και στελέχη του Μαξίμου σε μπαράκια, όταν ψηφίζονται οι νόμοι.

«Εναν χρόνο μετά, η τραγωδία των Τεμπών πληγώνει και θυμώνει την κοινωνία. Η οδύνη παραμένει αμείωτη και τα ερωτήματα δίχως απάντηση. Η σκέψη μας βρίσκεται κοντά στις οικογένειες των θυμάτων, των τραυματιών, των επιβατών που έζησαν τη φρίκη εκείνης της νύχτας. Τα λόγια δεν μπορούν να επουλώσουν το τραύμα.

Χρέος της Πολιτείας είναι η απόδοση της ευθύνης και η μέριμνα για να μη ζήσει ποτέ ξανά η χώρα μας ένα τέτοιο πλήγμα στην ασφάλεια και την εμπιστοσύνη των πολιτών» ήταν το μηδενικού αποτυπώματος μήνυμά της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ