17 ανηλικοι αλλοδαποι κακοποιούσαν 12χρονο κορίτσι στη Βιέννη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για κατά συρροή βιασμούς ενός κοριτσιού 12 ετών κατηγορούνται 17 νεαροί αλλοδαποί στην Αυστρία. «Πολλές φορές την εβδομάδα επί πολλούς μήνες» κακοποιούσαν σεξουαλικά την ανήλικη και κατέγραφαν τις φρικώδεις πρἀξεις τους σε βίντεο ή φωτογραφίες.

Σε μια φτωχή συνοικία στα νότια της Βιέννης, «μεταξύ Φεβρουαρίου και Ιουνίου του 2023, στις σκάλες, τις τουαλέτες, σε έναν χώρο στάθμευσης, σε ξενοδοχείο ή στα σπίτια των αυτουργών» την βίαζαν δήλωσε αξιωματικός της Αστυνομίας.

Οι κατηγορούμενοι, στην πλειονότητά τους ανήλικοι, είναι συριακής, τουρκικής, ιταλικής, βουλγαρικής και σερβικής καταγωγής. Δύο είναι κάτω των 14 ετών και δεν θεωρούνται ποινικά υπεύθυνοι. Σχεδόν όλοι ήταν γνώριμοι στις Αρχές για άλλες παρανομίες. Πλέον, κατηγορούνται για σεξουαλικά εγκλήματα και παραγωγή πορνογραφικού υλικού σε βάρος ανηλίκου.

Δεκατρείς οδηγήθηκαν στον ανακριτή και αρνούνται εν μέρει τα γεγονότα.

Μέσω social media οι φερόμενοι ως δράστες μοιράστηκαν βίντεο με τις πράξεις τους ενώ ένας εξ αυτών απείλησε να δημοσιεύσει τις εικόνες εάν το θύμα αρνούνταν να πάει μαζί του.

Από φόβο το κορίτσι δεν αποκάλυπτε όσα βίωνε προτού τα εκμυστηρευτεί, τον περασμένο Οκτώβριο στην μητέρα της, η οποία κατέθεσε μήνυση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ