Έρευνα της γερμανικής αντικατασκοπείας για την υποκλοπή των συνομιλιών Γερμανών αξιωματικών για επίθεση στη γέφυρα της Κριμαίας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η γερμανική στρατιωτική αντικατασκοπεία διεξάγει έρευνα για την πιθανή υποκλοπή συνομιλίας μεταξύ αξιωματικών της Μπούντεσβερ- Bundeswehr, που αναφέρεται στην πιθανή χρήση πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς Taurus στη Γέφυρα της Κριμαίας.

Αυτό ανέφερε η γερμανική T-Online επικαλούμενη το γερμανικό υπουργείο Άμυνας.

«Το Ομοσπονδιακό Γραφείο Στρατιωτικής Αντικατασκοπείας (BAMAD) έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα»,  αναφέρει το δημοσίευμα που επικαλείται η RG.

Η Μαργκαρίτα Σιμονιάν, αρχισυντάκτρια του ομίλου μέσων ενημέρωσης ‘Rossiya Segodnya’ και του τηλεοπτικού καναλιού RT, αναφέρθηκε στην ηχητική ηχογράφηση που εκθέτει τον Γερμανό Καγκελάριο Όλαφ Σολτς, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι οι χερσαίες δυνάμεις του ΝΑΤΟ δεν θα σταλούν στην Ουκρανία, όπως είχε δηλώσει ο  Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν όταν απείλησε τη Μόσχα.

2 5

Σύμφωνα με αυτήν, «σε αυτή την πιο ενδιαφέρουσα ηχογράφηση, υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της Μπούντεσβερ συζητούν πώς θα βομβαρδίσουν (προσοχή!) τη Γέφυρα της Κριμαίας».

19 Φεβρουαρίου 2024 μεταξύ του επικεφαλής του τμήματος επιχειρήσεων και ασκήσεων της Διοίκησης της Πολεμικής Αεροπορίας της Bundeswehr, Graefe, του επιθεωρητή της Πολεμικής Αεροπορίας της Bundeswehr, Gerhartz και  των υπαλλήλων του Κέντρου Αεροπορικών Επιχειρήσεων της Διαστημικής Διοίκησης της Bundeswehr,  Fenske και Frostedt είχαν μια συνομιλία για τη Γέφυρα της Κριμαίας.

The Hellenic Information Team

ΔΗΜΟΦΙΛΗ