Νικαια: Πήγε αποφασισμένος να σκοτώσει τον γαμπρό του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το χρονικό μια προαναγγελθείσης δολοφονίας στην Νίκαια. Ο 64χρονος που σκότωσε τον γαμπρό του έξω από το σπίτι του το πρωί της Παρασκευής ήταν αποφασισμένος να σκοτώσει και για αυτόν τον λόγο ήρθε οπλισμένος από την Θεσσαλονίκη. Ο δράστης εκτέλεσε εν ψυχρώ τον 40χρονο με την καραμπίνα και στην συνέχεια έβαλε τέλος στην ζωή του.

Βρέθηκε ιδιόχειρο σημείωμα του πεθερού

«Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε ένα σημείωμα, στο οποίο έλεγε πως αφήνει το αυτοκίνητο και ό,τι είχε μέσα στον γαμπρό της αδελφής του. Ήταν από τις 23 του μήνα στην Αθήνα και οι αστυνομικοί θεωρούν πως ίσως κοιμόταν στο αυτοκίνητο. Ίσως είχε κάνει πρόβα, ίσως είχε ξαναπάει στο σημείο, αλλά δεν βρήκε την ευκαιρία να σκοτώσει τον γαμπρό του» δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

Σε πολύ σοβαρές καταγγελίες για την ολιγωρία των Αρχών προχώρησε το απόγευμα της Παρασκευής η σύζυγος του θύματος στην Νίκαια. Η άτυχη γυναίκα δήλωσε πως ο πατέρας της και δολοφόνος εκτόξευε απειλές εναντίον τους και είχαν ζητήσει τον εγκλεισμό του στο ψυχιατρείο. Ωστόσο, κάποιοι αποφάσισαν -όπως είπε- να τον αφήσουν ελεύθερο χωρίς να υπολογίσουν πόσο επικίνδυνος ήταν.

Η γυναίκα τόνισε ότι είχε απευθυνθεί και στην Αστυνομία για την προστασία της οικογένειάς της και ζήτησε να μάθει ποιος υπέγραψε και αφέθηκε να κυκλοφορεί ανενόχλητος ο πατέρας της. Μίλησε για τις απειλές που δέχονταν, χωρίς να αναφέρει τι ακριβώς περιελάμβαναν.

Τέλος, ανέφερε ότι παρ’ολίγον να κινδυνεύσει εκείνη και το παιδί της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ