Επιχειρησιακή ανάγκη το μπάζωμα στα Τεμπη σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνεχίζει να προκαλεί με τις δηλώσεις του σχετικά με το «μπάζωμα» που σημειώθηκε στον τόπο της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη ο Παύλος Μαρινάκης.

Tην περασμένη Πέμπτη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε σε σχετική ερώτηση που δέχτηκε σχετικά με την συγκάλυψη πως δεν γνωρίζει! «Αυτή τη στιγμή δεν έχω τα μέλη του συντονιστικού, τα οποία συμμετείχαν και δεν μπορώ να ξέρω εάν εδόθη η α ή β εντολή από τον οποιονδήποτε», απάντησε συγκεκριμένα.


Σε νέες δηλώσεις που έκανε σήμερα χαρακτήρισε το «μπάζωμα» ως «επιχειρησιακή ανάγκη» ενώ αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι έγινε προσπάθεια συγκάλυψης!

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Στούντιο με θέα» του ΑΝΤ1, ο Παύλος Μαρινάκης ανέφερε: «Δεν υπάρχει καμία πληροφορία σοβαρή, κανένα στοιχείο που να δείχνει ότι έγινε για κάποια συγκάλυψη, ήταν επιχειρησιακή ενέργεια την οποία ακολούθησαν οι άνθρωποι που ήταν στο πεδίο, δεν κατηγορώ και δεν αθωώνω από πριν κανέναν θα αποφανθεί η δικαιοσύνη όπως ορίζει ο νόμος».

Παράλληλα, ανέφερε πως ποτέ ο πρώην περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός δεν κατονόμασε τον Χρήστο Τριαντόπουλο ως τον άνθρωπο που έδωσε την εντολή για το «μπάζωμα». Με αυτή τη δήλωση, ουσιαστικά, είναι σα να χαρακτηρίζει ψεύτρα την πρόεδρο του Συλλόγου Συγγενών των Θυμάτων Μαρία Καρυστιανού η οποία κατήγγειλε πως ο ίδιος ο Αγοραστός «έδειξε» σε εκείνη το δεξί χέρι του πρωθυπουργού!

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ακόμα για την υπόθεση των Τεμπών πως «βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαδικασίες της δικαιοσύνης και θα πρέπει να κρατήσουμε τις οφειλόμενες αποστάσεις προκειμένου να την αφήσουμε να κάνει τη δουλειά της».

Ο κ. Μαρινάκης δεν σχολίασε το θέμα των πολιτικών ευθυνών σε σχετική ερώτηση παραπέμποντας πάλι στην δικαστική διαδικασία, λέγοντας απλά πως αυτή «αφορά στους πάντες και χωρίς κανέναν αστερίσκο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ