Μαζί με τον Μενέντεζ, πρόδωσαν και την Ελλάδα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δημοσιεύτηκε δήλωση του Αμερικανού γερουσιαστή Ρόμπερτ Μενέντες που χαρακτηρίζει σφάλμα την πώληση οπλισμού στην Τουρκία, χωρίς να έχουν εξασφαλιστεί αυτά που θα έπρεπε να έχουν …εξασφαλιστεί. Και βέβαια ακριβώς έτσι έχει η κατάσταση, γι αυτό και οι μόνοι που πανηγυρίζουν για την ανύπαρκτη συμφωνία, μεταξύ Ελλάδας Τουρκίας, είναι οι Τούρκοι! Εμείς μόνο εφεξής θα..κοιτάμε!

Αύριο, ας ειπωθεί αυτό, επόμενος τις Τούρκος ηγέτης όντας πάνοπλος πλέον, τι θα ειναι αυτό που θα τον εμποδίσει να πεί «εγώ δεν ξέρω τίποτα!» και θα το πεί. Ουδεμία επ αυτού αμφιβολία. Και ως εκ τούτων, όταν οι γείτονες θα έχουν «τα πάντα» από αυτά που καίγονταν για να τα αποκτήσουν…εντελώς δωρεάν απέκτησαν, εμείς (Μητσοτάκης/Γεραπετρίτης και Σία) μαζί με τους προαναφερθέντες «εργολάβους» που μας κυβερνούν/ν, εξαφανισμένους, θα ψάχνουμε ακόμα να βρούμε «μαστόρους» για την δια πολλοστή φορά..οικοδόμηση όχι μέτρων, αλλά ούτε και «εκατοστών αυτών» εμπιστοσύνης.

Αυτά ειναι γραμμένα στην Ιστορία μας, που όπως φαίνεται, αγνοούν. Όμως, να που μας κυβερνούν! Ακόμα. Τέλος, τέτοιες με «συμπαθητική» μελάνη (άγραφες) συμφωνίες είναι λαιμητόμοι. Πριν λοιπόν οτιδήποτε, σαν αυτό, θα έπρεπε να έχει προηγηθεί Εθνική διαβούλευση αρχηγών κομμάτων για μιά κοινή, ομόφωνα, γραμμή, (που δεν συγκλήθηκε) και όχι ένα, έστω και με τον Πίνατ «Ουάν μαν σόου» με άφθονη «καμαρίλα» που ζήσαμε.

Ντροπιασμένοι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ