Συγκλονιστικός ο Στέλιος Ρόκκος για τον χαμό του αδερφου του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μία από τις μεγάλες αγάπες του Στέλιου Ρόκκου είναι η θάλασσα, ωστόσο έχει αρχίσει να την απαρνιέται μετά από τον τραγικό θάνατο του αδερφού του, ο οποίο έφυγε από την ζωή σε ηλικία 50 ετών την ώρα που έκανε ψαροτούφεκο στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του χωριού Παναγιά στη Λήμνο.

Ο γνωστός τραγουδιστής μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό» αναφέρθηκε για πρώτη φορά σε αυτό το τραγικό γεγονός αποκαλύπτοντας πως: «Η θάλασσα τέλειωσε για μένα. Έχω βάλει σε αγγελία το σκάφος κι έχω πουλήσει όλο τον εξοπλισμό. Έχει τελειώσει κι εγώ μαζί της. Την τελευταία φορά που δοκίμασα να πάω, δεν πέρασα καθόλου καλά. Η Λήμνος ήταν και αυτός… τώρα δεν είναι τίποτα ίδιο. Σκέφτομαι να φύγω».

«Άστο… είναι δύσκολο. Προσπαθώ πολύ, ο πόνος δεν θα σταματήσει ποτέ. Προσπαθώ πολύ γιατί πρέπει. Είναι δύσκολο, είναι δύσκολο… Δεν το πίστεψα όταν μου το είπαν. Ήταν πολύ δύσκολος ο χαμός του Κώστα. Με τον Νίκο ήμασταν κολλητοί.

Ήταν και είναι τόσο βαρύς ο πόνος που δεν μπαίνω στη διαδικασία να ζητήσω εξηγήσεις, πονάω πολύ. Έχω κλάψει πολύ. Μου λείπε πολύ η πλάκα που κάναμε», πρόσθεσε.

«Εκείνη την ημέρα, ο αδελφός μου θα αναλάμβανε πρόεδρος στο χωριό και ήθελε να πιάσει χταπόδια για να κεράσει το χωριό, σαν να κάνει εγκαίνια.

Όταν μου λένε συλλυπητήρια για τον αδελφό μου, είναι άσχημο γιατί μου τον φέρνουν συνέχεια στο μυαλό. Καταλαβαίνω ότι είναι αγάπη του κόσμου, αλλά νευριάζω εκείνη την ώρα. Θέλω να ηρεμήσω και να προχωρήσω. Τόση αγάπη δεν περίμενα ποτέ στη ζωή μου από τον κόσμο.

Τη βάρκα θα την πουλήσω, είναι οριστικό το τέλος, δεν θέλω να ψαρέψω ξανά», είπε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Ρόκκος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ