Σάλος με την απάντηση της JK Rowling για την India Willoughby

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πριν από λίγο καιρό, οι δικηγόροι με συμβούλεψαν ότι όχι μόνο είχα μια ξεκάθαρα νικηφόρα υπόθεση εναντίον της India Willoughby για συκοφαντική δυσφήμιση, αλλά ότι η εμμονική στόχευση της Ινδίας εναντίον μου τα τελευταία χρόνια μπορεί να πληροί το νομικό όριο για παρενόχληση.

Αγνόησα αυτή τη συμβουλή γιατί δεν μπόρεσα με τον κόπο να δώσω στην Ινδία τη δημοσιότητα που τόσο ξεκάθαρα λαχταρά. Ωστόσο, πρέπει όλοι να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να καταπολεμήσουμε το μίσος, οπότε η Ινδία θα χαρεί να μάθει ότι έχω σημειώσει την ομοφοβία, τον ρατσισμό και την ανθρώπινη στάση του απέναντι στη μετανάστευση.

IMG 3435

IMG 3436

IMG 3434

IMG 3433

Ούτε έχω ξεχάσει τη συγκλονιστική τρανσφοβία της Ινδίας. Φαίνεται να έχει ξεφύγει από το μυαλό της Ινδίας ότι προηγουμένως είχε αποκαλέσει μια συνάδελφό του τρανς άνδρα σε αυτόν τον ιστότοπο.

IMG 3432

Παραδόξως για μια τόσο εξέχουσα νομική εξουσία, φαίνεται να έχει ξεχάσει ότι η απόφαση Forstater καθόρισε ότι οι κριτικές για το φύλο μπορούν να προστατεύονται από το νόμο ως φιλοσοφική πεποίθηση. Κανένας νόμος δεν υποχρεώνει κανέναν να προσποιείται ότι πιστεύει ότι η Ινδία είναι γυναίκα.

Γνωρίζοντας ότι είναι αδίκημα να λες ψέματα στις αρχές επιβολής του νόμου, θα πρέπει απλώς να εξηγήσω στην αστυνομία ότι, κατά την άποψή μου, η Ινδία είναι ένα κλασικό παράδειγμα του άνδρα ναρκισσιστή που ζει σε μια κατάσταση διαρκούς οργής που μπορεί Μην αναγκάζετε τις γυναίκες να τον πάρουν με δική του εκτίμηση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ