Υπεγράφη συμφωνία Αζερμπαϊτζάν και της τουρκικής εταιρείας «BAYKAR»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπεγράφη σήμερα «Συμφωνία Συνεργασίας για Κοινή Έρευνα, Ανάπτυξη και Παραγωγή» μεταξύ του Υπουργείου Άμυνας της Δημοκρατίας του Αζερμπαϊτζάν και της τουρκικής εταιρείας «Baykar».

Η συμφωνία Συνεργασίας της Κωνσταντινούπολης υπεγράφη από τον Γενικό Διευθυντή της Baykar, Χαλούκ Μπαϊρακτάρ και τον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας του Αζερμπαϊτζάν, Ακίλ Κουρμπάνοφ.

Στην τελετή υπογραφής ήταν επίσης παρόντες ο υπουργός Άμυνας του Αζερμπαϊτζάν, Στρατηγός Ζακίρ Χασάνοφ, ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Μπαϊκάρ Σελτσούκ Μπαϊρακτάρ και εκπρόσωποι των μερών της σύμβασης.

Στην ανάρτησή του στο Χ για το θέμα, ο Χαλούκ Μπαϊρακτάρ δήλωσε ότι έκαναν ένα σημαντικό βήμα που θα διαμορφώσει το μέλλον με το Υπουργείο Άμυνας της Δημοκρατίας του Αζερμπαϊτζάν.

Επεσήμανε ότι ενώθηκαν για την ασφάλεια και την πρόοδο των δύο αδελφών χωρών υπογράφοντας τη «Συμφωνία Συνεργασίας για Κοινή Έρευνα, Ανάπτυξη και Παραγωγή».

 Ο Μπαϊρακτάρ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Αυτή η συμφωνία είναι αντανάκλαση της σταθερής συνεργασίας και της αμοιβαίας εμπιστοσύνης μεταξύ μας, πέρα ​​από τις τεχνολογικές μας καινοτομίες. Ένα έθνος, η αδελφότητά μας, που μεγάλωσε με την αρχή των “δύο κρατών”, γίνεται ακόμα πιο ισχυρή με αυτή την αίσθηση ενότητας. Ελπίζω ότι η συμφωνία θα είναι επωφελής και ευοίωνη για τις χώρες μας».

The Hellenic Information Team

ΔΗΜΟΦΙΛΗ