Κρατάει γερα ο Μπελερης: Δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτώ την παραίτησή μου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από την φυλακή μίλησε το Σάββατο ο Φρέντι Μπελέρης και τόνισε ότι δεν θα προδώσει τους ανθρώπους που τον εξέλεξαν δήμαρχο Χειμάρρας και δεν προτίθεται να κάνει πίσω.

«Όχι μόνο δεν πέρασε από το μυαλό μου να παραιτηθώ, αλλά το θεωρώ μεγάλη προσβολή και ατιμία προς τον κόσμο που με στήριξε, την ομάδα μας η οποία οργάνωσε και πάλεψε να έρθουμε στην διοίκηση του Δήμου. Δεν έχει να κάνει με μένα προσωπικά, έχει να κάνει με το πώς θα προστατεύσουμε τα δικαιώματά μας στον Δήμο, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτώ την παραίτησή μου, να την αλλάξω με οτιδήποτε» ανέφερε μιλώντας στο OPEN.

Mετά την καταδίκη του σε φυλάκιση 2 ετών, o Μπελέρης δηλώνει αποφασισμένος να παλέψει για την δικαίωσή του και θα φτάσει έως τα ευρωπαϊκά δικαστήρια. «Περιμένουμε να καθαρογραφεί η απόφαση, να την πάρουμε στα χέρια μας και να καταθέσουμε προσφυγή στο Εφετείο. Περιμένουμε να τελεσιδικήσουν όλες οι αποφάσεις στο αλβανικό δικαστήριο με σκοπό να πάμε στο Στρασβούργο, όπου είναι και η ελπίδα μας να βρούμε το δίκιο» υπογράμμισε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ