Συναγερμός στο Μαξίμου για την Μελονι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η παρασκηνιακή δράση της Μελόνι αναφορικά με την προεδρία της Κομισιόν, έχει προκαλέσει συναγερμό στο Μέγαρο Μαξίμου και προβληματισμό προσωπικά στον Κυριάκο μας.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες που έφτασαν στο πρωθυπουργικό γραφείο απευθείας από το εξωτερικό – μπορεί να την τεκμηρίωσε και προσωπικά ο Κυριάκος κατά το πρόσφατοιστικό ταξίδι του στην Ζυρίχη, διότι ως γνωστόν οι τραπεζίτες ασχολούνται και με εξωτερική πολιτική – η Ιταλίδα πρωθυπουργός, ετοιμάζεται να στήσει ολόκληρη σκευωρία, προκειμένου να αποτραπεί η επανεκλογή της Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν στην προεδρία της Κομισιόν! Ένα σενάριο το οποίο θεωρείται εφιαλτικό για τον ίδιο τον ηγέτη μας. Διότι η προστασία της Ούρσουλας, θεωρείται παροιμιώδης και αλίμονο εάν τερματιστεί… Θα βρουν μεγάλα δεινά τον Κυριάκο μας!

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες, η Μελόνι εξυφαίνει σε συνεργασία με τον Γάλλο προέδρου Εμμανουέλ Μακρόν, ένα σκοτεινό σχέδιο προκειμένου να τορπιλίσει την επανεκλογή της Ούρσουλα και να επιβάλει στη θέση της τον Μάριο Ντράγκι! Το σενάριο αυτό Γίνεται ακόμα πιο ανησυχητικό έπειτα από την διαρροή ότι 90 εκλέκτορες του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, δεν υπερψήφισαν την νέα υποψηφιότητα της Γερμανίδας προέδρου!

Το φάντασμα λοιπόν του ψηφίσματος κατά της κυβέρνησης του Κυριάκου μας στο ευρωκοινοβούλιο, στο οποίο συμμετείχαν εκτός από το κόμμα του Μακρόν και ορισμένοι προδοτες του ΕΛΚ, μπορεί να επανέλθει και να καταπιεί την εκλογή Φον Ντερ Λάιεν, με ολέθριες συνέπειες για τον Έλληνα πρωθυπουργό ο οποίος έχει επενδύσει πάρα πολλά στην Ούρσουλα. Ενδεικτικά τα 35 εκατομμύρια € δημοσίου χρήματος που έδωσε σε εταιρεία συμφερόντων του συζύγου της, γι’ αυτό και η Ούρσουλα λατρεύει τον Κυριάκο μας…

Η αχάριστη Μελόνι όμως; Δεν σέβεται ούτε την πρωτοφανή κάλυψη που παρέχει η κυβέρνηση του Μωυσή μας, τόσο στην σιδηροδρομική εταιρεία της Ιταλίας, όσο και στην εταιρεία φυσικού αερίου της Ιταλίας που αμφότερες εμπλέκονται σε πολύ σκοτεινές υποθέσεις και κανονικά θα έπρεπε ήδη να καταβάλουν αποζημιώσεις εκατοντάδων εκατομμυρίων;

Πηγη: Κύριος Μαξιμος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ