Μαρια Καρυστιανού: Μιλάμε με ακρίβεια για τη συγκάλυψη – Το έγκλημα των Τεμπών δε θα συγκαλυφθεί

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα βρεθούν ξανά οι συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών προκειμένου να ζητήσουν στήριξη στην προσπάθειά τους να αναδειχθούν οι υπεύθυνοι για το έγκλημα με 57 νεκρούς, την ώρα που η ΝΔ με το πόρισμά της βγάζει «λάδι» τα πολιτικά πρόσωπα και φορτώνει όλες της ευθύνες στον σταθμάρχη και τους μηχανοδηγούς.

Με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό, η μητέρα-σύμβολο, η Μαρία Καρυστιανού, πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων, σημειώνει ότι στις 18 Μαρτίου 2024 οι συγγενείς θα βρεθούν ξανά στο Ευρωκοινοβούλιο, διαμηνύοντας ότι δεν θα επιτρέψουν τη συγκάλυψη που επιχειρεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

«Ζητάμε από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο να υποστηρίξει την αναφορά που καταθέσαμε για τους χειρισμούς της κυβέρνησης» σημειώνει και τονίζει: «Μιλάμε με ακρίβεια για τη συγκάλυψη. Το έγκλημα των Τεμπών δε θα συγκαλυφθεί».

Όπως τονίζει για το διαδικτυακό ψήφισμα με το οποίο ο ελληνικός λαός ζητά άρση βουλευτικής ασυλίας: «Μαζί με μας και 1.300.000 Έλληνες ζητούν την άρση της πολιτικής ασυλίας πίσω από την οποία καλύπτονται οι υπεύθυνοι για το τραγικό συμβάν» καταλήγει η κ. Καρυστιανού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ