Η αφροσύνη Μητσοτάκη αποκτά αντίλογο εντός της κυβέρνησης: Έντονη ενδοκυβερνητική αντιπαράθεση για την Ουκρανία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για πρώτη φορά από την αδιανόητη εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο της Ουκρανίας που ζημίωσε τη χώρα τόσο γεωπολιτικά όσο και οικονομικά, φαίνεται ότι η αφροσύνη Μητσοτάκη αποκτά αντίλογο εντός της κυβέρνησης.

Με φόντο την ενδεχόμενη απόσυρση του ρωσικού πυραυλικού συστήματος S – 300 αλλά και άλλων αντίστοιχων συστημάτων από τα νησιά, η ανακοίνωση της ευρύτατης στρατιωτικής συνεργασίας Ζελένσκι – Ερντογάν η οποία μάλιστα στρέφεται εναντίον της ασφάλειας της χώρας μας, εκδηλώθηκαν οι πρώτες αντιδράσεις οι οποίες μάλιστα ήταν ηχηρές.

Αντιδράσεις που μεταφέρθηκαν αρμοδίως, καθώς η συμπαραγωγή μη επανδρωμένων τουρκικών αεροσκαφών εντός ουκρανικού εδάφους, καθιστά απαγορευτική την οποιαδήποτε μετακίνηση οπλικών συστημάτων, ειδικά των ευέλικτων αντιαεροπορικών από οποιοδήποτε σημείο του ανατολικού Αιγαίου.

Άλλωστε μόνο ένας παρανοϊκός ή ένας συνειδητά προδότης, θα αποδυνάμωνε την αντιαεροπορική άμυνα της πατρίδας μας, προκειμένου να προστατεύσει τα εργοστάσια παραγωγής τουρκικών οπλικών συστημάτων σε ουκρανικό έδαφος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ