Κολωνός: Το 12χρονο κορίτσι, βιάστηκε και εκβιάστηκε από το τέρας, οτιδήποτε άλλο είναι συγκάλυψη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είθισται ή μάλλον είθιστο, στο ακροατήριο της Δικαιοσύνης την Κοινωνία να την εκπροσωπεί πρόσωπο κοινωνικής αντίληψης με τον τίτλο Εισαγγελέας. Επίσης είθισται, ο κατέχων την έδρα την Προεδρική αδέκαστος δικαστής να «ζυγίζει» τις θέσεις της υπεράσπισης με αυτές του κατήγορου στην απόφαση που εκδίδει υπέρ η κατά φερόμενων κατηγορούμενων, οποίους κατηγορούμενους Εισαγγελέας παρέπεμψε «τυλιγμένους» σε μια κόλλα ποινικό χαρτί προς απόδοση Δικαιοσύνης.

Ως εκ των ως άνω, και συγκεκριμένα στην εκδικάζόμενη, άνευ ακροατηρίου, υπόθεση μιας κατ εξακολούθηση βιασμένης παιδίσκης, έστω και επ ανταμοιβή, ως αντισταθμιστικό δέλεαρ (το άλλοθι!) ας εφαρμοστεί ο ποινικός, και κατα γράμμα, κώδικας, και ως εκ τούτου, κάθε τυχόν κομματική παρέμβαση ξεπλύματος, στην μπάντα, διότι η αισχρότητα δεν ταιριάζει σε πολιτικούς. Εκτός εάν όντως εμπλέκονται πολιτικοί, γι’ αυτό βλέπουμε συγκεκριμένα τρολ του διαδικτύου να προσπαθούν να ξεπλύνουν τα τέρατα και να ενοχοποιήσουν το κορίτσι και τη μάνα του.

Ας μή φθάσουμε στο σημείο να δικάσουμε ένα παιδί (ένα παιδί!) με την κατηγορία οτι διέφθειρε επώνυμους και άμωμους μεσόκοπους οποίους ξεγέλασε «ως ενήλικη» συνειδητά. Εκεί το πάνε. Το 11χρονο (τότε) κορίτσι εκβιάστηκε/βιάστηκε από μαστρωπό, και ότι γράφει ο νόμος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ