Μακελειό στην Ουάσιγκτον – Δυο νεκροί και πολλοί τραυματίες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακόμη ένα περιστατικό με πυροβολισμούς έρχεται να συγκλονίσει τις ΗΠΑ, μία ημέρα μετά το μακελειό στη Φιλαδέλφεια όπου έχασαν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι.

Τα ξημερώματα της Κυριακής ένοπλος άνοιξε πυρ στην Ουάσιγκτον και συγκεκριμένα κοντά στο Kennedy Recreation Center τραυματίζοντας επτά άτομα, δύο εκ των οποίων θανάσιμα, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Πληροφορίες του ABC αναφέρουν ότι αμέσως μετά τους πυροβολισμούς ο δράστης τράπηκε σε φυγή πεζός με τις αστυνομικές δυνάμεις να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε περίπου στις 3 τα ξημερώματα (τοπική ώρα) της Κυριακής στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ. Τα θύματα έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία της περιοχής ωστόσο ακόμη δεν υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας τους.

«Οι αρχικές πληροφορίες που έχουμε αυτή τη στιγμή είναι ότι συνολικά 7 άνθρωποι πυροβολήθηκαν σε αυτή την τοποθεσία, δύο εκ των οποίων έχουν έκτοτε αποβιώσει», δήλωσε εκπρόσωπος της Αστυνομίας σε συνέντευξη Τύπου κοντά στο σημείο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ