50χρονος δημοτικός συμβουλος έπεσε σε γκρεμό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μάχη για τη ζωή του δίνει ένας 50χρονος δημοτικός σύμβουλος από τη Χίο, μετά από την πτώση του σε γκρεμό 10 μέτρων που του προκάλεσε σοβαρούς τραυματισμούς.

Όπως έγινε γνωστό, ο άτυχος άνδρας γύρω στις 11.30 το πρωί κι ενώ έκανε περίπατο με τη γυναίκα του στην περιοχή μεταξύ Αγίας Ερμιόνης και Μέγα Λιμιώνα, στραβοπάτησε, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στον γκρεμό. Έντρομη η γυναίκα, κάλεσε σε βοήθεια και λίγο αργότερα έσπευσε στο σημείο κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με πέντε άντρες για τον απεγκλωβισμό του. Μόλις ανασύρθηκε, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε και τον παρέδωσε στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου «Σκυλίτσειο» όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος με σοβαρά τραύματα, μεταξύ των οποίων κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, οι γιατροί του νοσοκομείου δίνουν μάχη για να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας του 50χρονου, ενώ εξετάζεται και η μεταφορά του στην Αθήνα, εφόσον η κατάστασή του το επιτρέψει.

Αξίζει να τονιστεί, ότι ο 50χρονος εκτός από δημοτικός σύμβουλος που εξελέγη στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές, είναι ιδιαίτερα ονομαστός στην Χίο από την επιχειρηματική του δραστηριότητα ως ιδιοκτήτης γνωστής ταβέρνας στον Μέγα Λιμνιώνα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ