Συρμός του προαστιακού στην Οινόη, εξαφανίστηκε απο τα ραντάρ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα ακόμη ανησυχητικό περιστατικό καταγράφηκε στο σιδηροδρομικό δίκτυο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες συρμός του προαστιακού «εξαφανίστηκε» για περίπου 20 λεπτά κοντά στην Οινόη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, την περασμένη Παρασκευή (15/3), λίγο μετά τις 19:00, ήταν να αναχωρήσει από τη Χαλκίδα ο προαστιακός με προορισμό την Αθήνα. Ωστόσο, το εν λόγω δρομολόγιο δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, γιατί ο συρμός παρουσίασε βλάβη. Με βάση σχετική καταγγελία, η μηχανοδηγός του δεν επικοινώνησε ποτέ με το κέντρο ελέγχου κυκλοφορίας μέσω GSMR, με αποτέλεσμα ο σταθμάρχης Οινόης να μην ενημερωθεί για τη βλάβη.

Η έλλειψη επικοινωνίας για 20 λεπτά προκάλεσε προβληματισμό στον σταθμάρχη, ο οποίος δεν ήξερε πού βρίσκεται το τρένο, ενώ οι επιβάτες που περίμεναν στον σταθμό μετεπιβιβάστηκαν σε λεωφορεία της γραμμής.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, για το συμβάν εκδόθηκε πόρισμα και αναμένεται να παρουσιαστούν οι εκδοχές της Hellenic Train και του ΟΣΕ. Όπως διευκρινίζει ο τηλεοπτικός σταθμός, η τηλεδιοίκηση λειτουργεί κανονικά στο τμήμα μεταξύ Αθήνας και Οινόης, ωστόσο, μετά τον τελευταίο σταθμό, οι σταθμάρχες δεν έχουν εικόνα για το πού βρίσκονται τα τρένα, εάν δεν ενημερωθούν από τους μηχανοδηγούς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ