Ελεύθερος (και) ο Αλβανός παιδοβιαστής 12χρονου αγοριού: Κάποιοι οδηγούν την κοινωνία στα άκρα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οργή προκαλεί η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης στην υπόθεση ενός 24χρονου Αλβανού ο οποίος βίαζε επί τρία έτη ένα αγόρι μόλις 12 ετών τότε!

Και αυτό διότι ενώ ο διεστραμμένος νεαρός κρίθηκε ένοχος για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 12 έτη και βιασμό, κατ’ εξακολούθηση, και του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 13 ετών το δικαστήριο αποφάσισε να τον αφήσει ελεύθερο με όρους ενόψει της εκδίκασης της υπόθεσης στο εφετείο!

Η απόφαση προκαλεί τεράστια αίσθηση την στιγμή που στην χώρα μας βρίσκεται στο τελικό στάδιο η δίκη για την 12χρονη του Κολωνού (με την απαράδεκτη εισαγγελική πρόταση για τον Ηλία Μίχο και την μητέρα του κοριτσιού να προκαλεί σάλο) ενώ αποκαλύπτονται συνεχώς κυκλώματα μαστροπείας που εκμεταλλεύονται ανήλικες ψυχές.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι πράξεις τελέστηκαν το διάστημα μεταξύ 2018-2020 σε περιοχή της Πέλλας. Όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2018, όταν ο κατηγορούμενος ο οποίος, τότε, δεν είχε συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του, κάλεσε τον 12χρονο συγχωριανό του στο σπίτι του για να παίξουν βιντεοπαιχνίδι.

Εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι οι γονείς του έλειπαν σε γεωργικές εργασίες, με τη χρήση σωματικής βίας τον κακοποίησε σεξουαλικά, κάτι που επαναλήφθηκε και τα επόμενα χρόνια, άλλοτε στο σπίτι του κατηγορούμενου κι άλλοτε στα χωράφια των γονιών του, όπου τον συναντούσε.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε ύστερα από αναφορά σε Επιτροπή Διαγνωστικής Εκπαιδευτικής Αξιολόγησης και Υποστήριξης Επαγγελματικού Λυκείου, όπου φοιτούσε ο ανήλικος, κι ενώ είχε προηγηθεί άλλη μια καταγγελία σε βάρος του ίδιου κατηγορούμενου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ