“Βόμβα μεγατόνων” του Κυριακου Βελόπουλου στην Βουλή για τα Τέμπη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέα αποκάλυψη – φωτιά έκανε πριν από λίγο ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης από το βήμα της Βουλής. Φαίνεται ότι ο Κυριάκος Βελόπουλος παίρνει επάνω του την διερεύνηση του εθνικού εγκλήματος των Τεμπών, καθώς μετά τις καταγγελίες για το μπάζωμα του χώρου, το φορτίο της εμπορικής αμαξοστοιχίας και τα βαγόνια από τα Σκόπια, ζήτησε εκτάκτως το λόγο στην Ολομέλεια και κατήγγειλε ότι μέρος των συντριμμιών αλλά και του χώματος από το σημείο του εγκλήματος, μεταφέρθηκαν σε ιδιωτικό χώρο!

Ο Κυριάκος Βελόπουλος αναφέρθηκε από το βήμα της Βουλής και στην αποκάλυψη του Site newsbreak.gr για την σύσταση της διερευνητικής επιτροπής η οποία έγινε έναν και πλέον χρόνο μετά το έγκλημα!

Η επίμαχη ομιλία Βελόπουλου πριν από λίγο στη Βουλή:

Πολύ ράθυμους βλέπω τους υπουργούς της ΝΔ το τελευταίο διάστημα. Σήμερα ο υπουργός δεν είναι εδώ. Τα ν/σ ξέρετε τα φέρνουν οι υπουργοί και οι κυβερνήσεις. Ο υπουργός δεν είναι εδώ. Όπως δεν ήταν και ο πρωθυπουργός χθες. Ο οποίος, σύμφωνα με το manifesto θα προχωρήσει στην αποδόμησή μου και τελικά αποδομείται ο ίδιος κάθε μέρα με τις πράξεις του.

Σήμερα δεν είχα σκοπό να μιλήσω, αλλά είχαμε δύο συνταρακτικές ειδήσεις:

-1) είναι αλήθεια ότι ιδιωτικά φορτηγά της εταιρείας «ΑΜΜΟΡΥΧΕΙΑ ΠΑΝΔΡΕΜΕΝΟΣ» μετέφεραν 300 τόνους χώμα από το σημείο του δυστυχήματος σε ιδιωτικό χώρο της εταιρείας που μισθώνει εκσκαφείς; Το καταγγέλλουν οι συγγενείς των θυμάτων. Μην γελάτε στη ΝΔ. Θα έπρεπε να κλαίτε. Χθες ο πρωθυπουργός δεν ήταν εδώ στην συνεδρίαση, έπινε καφέ στο Κολωνάκι. Αυτό σημαίνει ότι εκτός από την θέση Κουλούρι, υπάρχει και δεύτερο σημείο που βρίσκεται υλικό, που απέσπασαν από το σημείο μηδέν και το οποίο μέχρι σήμερα δεν έχει εξεταστεί από ειδικούς πραγματογνώμονες και ειδικά σκυλιά!

Ένας κος Παπαγεωργίου έδινε οδηγίες στον κο Παντρεμένο για το πού θα πάνε τα συντρίμμια ναι ή όχι; Είναι στο γραφείο πολιτικής προστασίας ναι ή όχι; Είναι στο γραφείο του υπουργού Τριαντόπουλου ναι ή όχι;

Εδώ έχω το σημείο, το βρήκα στο google maps και το καταθέτω στα πρακτικά.

-2) Είναι τόση η αγωνία σας για την συγκάλυψη του εγκλήματος, ώστε μόλις προχθές συστάθηκε η επιτροπή για την διερεύνηση του δυστυχήματος!! Σύμφωνα με έγγραφο που δημοσιεύει το NEWSBREAK, 15/3/2024 ο Εθνικός Οργανισμός Διερεύνησης Αεροπορικών και Σιδηροδρομικών Ατυχημάτων και Ασφάλειας Μεταφορών, αποφάσισε ομόφωνα τη συγκρότηση επιτροπής διερεύνησης του δυστυχήματος των Τεμπών. Η ανάρτηση στην Διαύγεια έγινε στις 19/3/2024, μία ημέρα πριν την συζήτηση στην βουλή για το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής, που βάζει ταφόπλακα στην έρευνα, δηλ. ένα χρόνο και 20 μέρες μετά το δυστύχημα και τον θάνατο 57 ανθρώπων. Καταθέτω και αυτά τα στοιχεία στα πρακτικά. Αντιλαμβάνεστε ποιοι είστε; Για ποιο επιτελικό κράτος μιλάτε; Επικεφαλής της επιτροπής διερεύνησης τίθεται ο Κωνσταντίνος Καπετανίδης, πολιτικός μηχανικός. Μέλη της επιτροπής είναι οι: BART ACCOU, πολιτικός μηχανικός, επικεφαλής ασφαλείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης Σιδηροδρόμων και ο FABRIZIO CARPINELLI, μέλος της της Ευρωπαϊκής Ένωσης Σιδηροδρόμων. Αναπληρωματικό μέλος είναι ο Δημήτριος Γαλανός, ηλεκτρολόγος ΔΕ.

Κύριοι της ΝΔ, χθες όταν μιλούσαμε εδώ στη βουλή ο πρωθυπουργός, όπως έγραψε η εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ έπινε καφέ στο Κολωνάκι και εδώ ήταν παρόντες μόνον 20 βουλευτές της ΝΔ.

Και μετά από όλα αυτά, έχετε την απαίτηση από την αντιπολίτευση να σας πιστέψει. Μα λέτε τόσα ψέμματα!! Εξ άλλου, για εμάς ισχύει το ρητό: «ο ανώτερος άνθρωπος έχει απαιτήσεις από τον εαυτό του. Ο κατώτερος άνθρωπος έχει απαιτήσεις από τους άλλους».

Είστε κατώτεροι των περιστάσεων. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

Και ακούστε ένα σενάριο σκοτεινό και βρώμικο που ετοιμάζουν στην υπόγα του Μαξίμου…

Θα κάνει μία τούμπα η ΝΔ, επειδή ο πρωθυπουργός βγάζει φλύκταινες με τον Κώστα Καραμανλή και θα ζητήσει την παραπομπή του. Ένα θα σας πω: μην τολμήστε να τα φορτώσετε όλα στον Καραμανλή. Έχετε όλοι ευθύνες για το έγκλημα στα Τέμπη.

Είναι γνωστό ότι σε κάθε υπουργείο ο κος Μητσοτάκης έχει τοποθετήσει κάτω από κάθε υπουργό έναν «αντ’ αυτού». Εμείς τον «αντ’ αυτού» ψάχνουμε. Μήπως δεν ξέρετε ότι υπάρχουν γενικοί γραμματείς και παράγοντες;Όλοι θα πάτε στη φυλακή!!

Πάμε και σε μια άλλη βόμβα. Σύμφωνα με σημερινό άρθρο της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ, με τίτλο «ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ», η υπόθεση με την διαρροή των e-mails δεν έχει τελειώσει. Είναι σε εξέλιξη έρευνα από την εισαγγελία και την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και γίνεται λόγος για κατάσχεση των υπολογιστών από την Γενική Γραμματεία Αυτοδιοίκησης – Διεύθυνση Εκλογών, από όπου έγινε η διαρροή. Στόχος είναι να διαπιστωθεί από τα ηλεκτρονικά ίχνη, αν έχει υπάρξει άλλη διαρροή προσωπικών δεδομένων και απλώς τα e-mailsχρησιμοποιήθηκαν και πού. Η ΝΔ έλεγε ότι δεν έγινε από εκεί η διαρροή. Τώρα το δικό της κυβερνητικό μέσο λέει ότι από εκεί έγινε η διαρροή.

Έχετε πει τόσα πολλά ψέμματα! Θέλετε οπωσδήποτε να κάνετε νοθεία και ήδη κάνατε! Αυτή η νοθεία μπορεί να σταματήσει αν τεθεί τέλος στη singular logic και στους κολλητούς του πρωθυπουργού.

Ο πρωθυπουργός ζήτησε τη δημιουργία πολεμικής βιομηχανίας στην Ευρώπη, για να μπορεί να στέλνει όπλα στον Ζελένσκι. Ο ίδιος δεν κοιτάζει να κάνει πολεμική βιομηχανία στην Ελλάδα αλλά φροντίζει τον Ζελένσκι και την Ουκρανία. Και όχι μόνο δεν κάνει πολεμική βιομηχανία στη χώρα, αλλά την αφοπλίζει, στέλνοντας όπλα στην Ουκρανία. Ας γίνει λοιπόν πρόεδρος της Ουκρανίας. Ζητάει οικονομική βοήθεια για την Ουκρανία και δεν ζητάει οικονομική βοήθεια για τους Έλληνες. Μήπως τελικά προσβλέπει στη νέα θέση του Επιτρόπου Άμυνας στην ΕΕ;; έτσι δικαιολογείται. Φλερτάρει με την θέση αυτή.

Ξέρουμε ότι μισείτε την Ρωσία, ενώ εμείς, αντίθετα,είμαστε με τον Τραμπ και με την ειρήνη. Όμως το μίσος και το μένος σας εναντίον των Ρώσων έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Έχω εδώ έγγραφο που υπογράφει ο κος Γεραπετρίτης, σύμφωνα με το οποίο δεν καλείτε την Ρωσία στις εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου! Τη χώρα που μετά τον Ρωσο-Τουρκικό πόλεμο έκανε ελεύθερη την Ελλάδα! Τη Ρωσία;! Δεν μας βοήθησαν να απελευθερωθούμε ούτε η Αγγλία ούτε η Γαλλία. Φόρου υποτελείς ήμασταν σε αυτούς. Αυτή είναι η ΝΔ! Σβήσατε τον Καραμανλή, σβήσατε την πολιτική του Καραμανλή. Δεν θα σας αφήσουμε όμως να σβήσετε και την Ελλάδα με τα λάθη σας. Εμείς σεβόμαστε όλους όσοι βοήθησαν να απελευθερωθεί η Ελλάδα. Εσείς συμπεριφέρεστε δουλικά μόνο στους Αμερικανούς!

Μας ρωτάτε τι θα κάνουμε εμείς για τη χώρα. Εμείς λέμε ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά για την Ελλάδα. Ένα είναι το ενδιαφέρον μας είναι ο Ελληνικός, κυρίαρχος λαός. Εξ άλλου, όπως είχε πει ο Κέννεντυ: «μην ρωτάς τι μπορεί να κάνει η χώρα σου για εσένα, αλλά τι μπορείς εσύ να κάνει για τη χώρα σου». Μπορούμε να κάνουμεκάτι για την Ελλάδα. Στις 9 Ιουνίου αλλάζουμε τη χώρα. Για να σωθεί η χώρα, πρέπει να αλλάξει. Και θα την αλλάξουμε εμείς. Όλοι μαζί! Οι Έλληνες!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ