Τέμπη: Μετέφεραν τα μπάζα σε ακίνητο ιδιώτη με εντολή συνεργάτη του Τριαντόπουλου; Ο Παντρεμένος και ο Παπαγεωργίου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοβαρές καταγγελίες για το μπάζωμα που έκανε η κυβέρνηση στα Τέμπη έκαναν στη Βουλή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς και ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος. Ο τελευταίος είπε ότι συνεργάτης του Τριαντόπουλου που λέγεται Παπαγεωργίου έδινε τις εντολές για το μπάζωμα!

Υπενθυμίζεται ότι ο δικηγόρος των συγγενών των θυμάτων Γιάννης Μαρακάκης κατήγγειλε το πρωί (στο ΟΡΕΝ) ότι το τρίτο 24ωρο μετά το δυστύχημα, δόθηκε εντολή σε εργολάβο να μεταφέρει το χώμα επί του οποίου κατέληξαν τα πρώτα βαγόνια και ότι το χώμα μεταφέρθηκε με 30 φορτηγά σε ιδιωτικό οικόπεδο.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος στην Ολομέλεια της Βουλής μίλησε με ονόματα. «Είναι αλήθεια ότι ιδιωτικά φορτηγά της εταιρείας «ΑΜΜΟΡΥΧΕΙΑ ΠΑΝΔΡΕΜΕΝΟΣ» μετέφεραν 300 τόνους χώμα από το σημείο του δυστυχήματος σε ιδιωτικό χώρο της εταιρείας που μισθώνει εκσκαφείς;;

Το καταγγέλλουν οι συγγενείς των θυμάτων. Μην γελάτε στη ΝΔ. Θα έπρεπε να κλαίτε. Χθες ο πρωθυπουργός δεν ήταν εδώ στην συνεδρίαση, έπινε καφέ στο Κολωνάκι. Αυτό σημαίνει ότι εκτός από την θέση Κουλούρι, υπάρχει και δεύτερο σημείο που βρίσκεται υλικό, που απέσπασαν από το σημείο μηδέν και το οποίο μέχρι σήμερα δεν έχει εξεταστεί από ειδικούς πραγματογνώμονες και ειδικά σκυλιά;», ρώτησε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης και πρόσθεσε: «ένας Παπαγεωργίου έδινε οδηγίες στον Παντρεμένο για το πού θα πάνε τα συντρίμμια ναι ή όχι; Είναι στο γραφείο πολιτικής προστασίας ναι ή όχι; Είναι στο γραφείο του υπουργού Τριαντόπουλου ναι ή όχι;».

«Θέλουμε απάντηση αν ο Παπαγεωργίου έδινε εντολές στον εργολάβο και αν έχουν αλλοιωθεί στοιχεία», υπογράμμισε σε παρέμβασή του ο Ν. Παππάς και προειδοποίησε ότι «επανατοποθετείται η συμπεριφορά της κυβέρνησης. Αν δεν το διαψεύσετε μιλάμε για άλλου μεγέθους πρόβλημα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ