Η εξομολογηση της Κέιτ Μίντλετον για την ασθένεια της

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με μια συγκλονιστική εξομολόγηση η Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε το απόγευμα της Παρασκευής ότι διαγνώστηκε με καρκίνο και πρόκειται να υποβληθεί σε χημειοθεραπείες, μετά από την έντονη φημολογία γύρω από την υγεία της και την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Σε πρώτη δήλωσή του ο βασιλιάς Κάρολος, ο οποίος νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο την ίδια χρονική περίοδο με την πριγκίπισσά της Ουαλίας αναφέρει μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ότι είναι «περήφανος για την Κέιτ για το θάρρος της να μιλήσει όπως έκανε».

Ο βασιλιάς της Αγγλίας αναφέρει ότι ο ίδιος και η βασίλισσα θα βρίσκονται στο πλευρό της «αγαπημένης νύφης» τους και «θα συνεχίσουν να προσφέρουν την αγάπη και την υποστήριξή τους σε όλη την οικογένεια κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου».

Το έμαθαν πριν το μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με την βρετανική Sun, η οικογένεια πληροφορήθηκε την δυσάρεστη είδηση για την διάγνωση, την ημέρα που τελέστηκε το μνημόσυνο για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο και αυτός ήταν ο λόγος που ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν παρεβρέθηκε στην επιμνημόσυνη τελετή.

Ο Ουίλιαμ ενημέρωσε, τελευταία στιγμή ότι δεν θα καταφέρει να δώσει το «παρών» στην τελετή επικαλούμενος προσωπικό θέμα.

Η συγκλονιστική εξομολόγηση

Η 42χρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο και υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία.

Όπως είπε η προγραμματισμένη επέμβαση τον Ιανουάριο στην κοιλιά ήταν επιτυχής και αρχικά θεωρήθηκε ότι η κατάστασή της δεν ήταν καρκινική. Όμως οι εξετάσεις μετά την επέμβαση έδειξαν καρκίνο: «Αυτό φυσικά προκάλεσε τεράστιο σοκ και ο Ουίλιαμ και εγώ κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το επεξεργαστούμε και να το διαχειριστούμε ιδιωτικά για χάρη της νεαρής οικογένειάς μας».

Είπε ακόμη ότι οι γιατροί την συμβούλεψαν να κάνει προληπτική χημειοθεραπεία και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα αρχικά στάδια αυτής της θεραπείας.

«Μου πήρε χρόνο για να αναρρώσω από μια μεγάλη χειρουργική επέμβαση για να ξεκινήσω τη θεραπεία μου. Αλλά, το πιο σημαντικό, μας πήρε χρόνο για να εξηγήσουμε τα πάντα στον Τζορτζ, τη Σάρλοτ και τον Λούις με τρόπο που τους ταιριάζει και να τους διαβεβαιώσουμε ότι θα είμαι εντάξει. Όπως τους έχω πει, είμαι καλά και γίνομαι όλο και πιο δυνατή κάθε μέρα εστιάζοντας στα πράγματα που θα με βοηθήσουν να θεραπευτώ, στο μυαλό, το σώμα και το πνεύμα μου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ