Μακελειό στο Μοσχα: Στα πρότυπα του Ισραήλ θα κινηθεί πλέον το Κρεμλίνο, στοχοποιώντας το σύνολο της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας της Ουκρανίας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες, το σύνολο των ρωσικών υπηρεσιών ασφαλείας, μυστικών υπηρεσιών και ενόπλων δυνάμεων, θα κινηθεί προς την κατεύθυνση εντοπισμού και εξόντωσης ακόμα και του ίδιου του Βολοντιμίρ Ζελένσκι, ο οποίος θεωρείται εμπνευστής και αυτουργός της τρομοκρατικής επίθεσης στη Μόσχα, άσχετα εάν κάτι τέτοιο δεν λέγεται δημόσια.

IMG 5540
Οι συλληφθέντες τρομοκράτες ενδέχεται να στρατολογήθηκαν από την πρεσβεία της Ουκρανίας στο Τατζικιστάν

Τις αμέσως επόμενες ημέρες, θα τεθεί στον δημόσιο διάλογο η δράση της ουκρανικής πρεσβείας στο Τατζικιστάν, όπου όπως αποκαλύπτουμε, είχε οργανώσει γραφείο στρατολόγησης ισλαμιστών Τατζίκων μισθοφόρων, για την λεγεώνα των ξένων που πολεμούσαν στο πλευρό της Ουκρανίας.

IMG 5541
Το δημοσίευμα της ουκρανικής πρεσβείας στο Τατζικιστάν για την στρατολόγηση ισλαμιστών μισθοφόρων

Ο ιστότοπος της πρεσβείας της Ουκρανίας στο Τατζικιστάν στρατολογούσε Τατζίκους για την Ουκρανική Λεγεώνα των Ξένων για να πολεμήσουν εναντίον της Ρωσίας. Οι τρομοκράτες του εμπορικού κέντρου της Μόσχας ήταν Τατζίκοι (όχι ISIS) και κατευθύνονταν προς την Ουκρανία αμέσως μετά την τρομοκρατική επίθεση. Ομολόγησαν ότι πληρώθηκαν για να πραγματοποιήσουν την τρομοκρατική επίθεση.

Όλα δείχνουν ότι το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, θα υπάρξουν στοχευμένα χτυπήματα κατά Ουκρανών πολιτικών και στρατιωτικών αξιωματούχων, χωρίς διαβάθμιση. Κύριος στόχος, είναι ο ίδιος ο Ζελένσκι.

IMG 5539
Ήδη στα ρωσικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Ζελένσκι εμφανίζεται ως Μπιν Λάντεν

Στο Κίεβο επικρατεί πανικός, ενώ φαίνεται ότι οι «εύποροι» και οι ολιγάρχες, εγκαταλείπουν την πόλη. Το ίδιο αναμένεται να πράξει και ο Ζελένσκι, όπως είχε κάνει και τις πρώτες μέρες της ρωσικής εισβολής.

Στο στόχαστρο της Μόσχας είναι πλέον και η Τουρκία, καθώς ο ένας τρομοκράτης εισήλθε από τουρκικό έδαφος, παρότι δεν είχε νομιμοποιητικά έγγραφα. Οι σχέσεις Ζελένσκι – Ερντογάν άλλωστε είναι εξαιρετικά στενές και άκρως επιλήψιμες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ