Στην εκδήλωση του ΥΠΕΘΑ παρευρέθη ο Παυλόπουλος και όχι η Σακελλαροπούλου!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φαίνεται ότι ζούμε οβιδιακές πολιτικές εξελίξεις.

Πώς αλλιώς να εξηγηθεί το γεγονός ότι στην εκδήλωση του υπουργείου εθνικής άμυνας, παρουσία του υπουργού Νίκου Δένδια, παρευρέθη ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος αλλά όχι η πρόεδρος Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία υποτίθεται ότι είναι θεσμικά επικεφαλής των ενόπλων δυνάμεων!

Είναι εξαιρετικά σημαντική εξέλιξη. Φαίνεται ότι όσοι θεωρούν το Νίκο Δένδια επικρατέστερο για την μετά Μητσοτάκη εποχή, ο οποίος μάλιστα προτίθεται να επαναφέρει την παράταξη στον σωστό δρόμο, μάλλον δεν πέφτουν έξω…

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου:

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, παρέστη σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου 2024, στη μουσική εκδήλωση που διοργάνωσε το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, για τον εορτασμό της Εθνικής Παλιγγενεσίας του 1821.
Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης ο πρώην Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπιος Παυλόπουλος, ο Υπουργός Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας Βασίλειος Πάλμας, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Σταυροπηγίου κ. Αλέξιος, ως Εκπρόσωπος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, ο Βουλευτής Άγγελος Συρίγος, ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, οι Βουλευτές Νικόλαος Βλαχάκος, Γεώργιος Βρεττάκος, Ζωή Ράπτη, Παύλος Σαράκης και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Αντώνιος Οικονόμου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ