Κεραυνοί Πούτιν για τους τρομοκράτες: Θα βρούμε και αυτούς που τους έβαλαν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν μετά την συνάντησή του με τις Αρχές Ασφαλείας της Ρωσίας για τα μέτρα που ελήφθησαν μετά την τρομοκρατική επίθεση, δήλωσε πως η επίθεση στο Δημαρχείο του Κρόκου έγινε από ριζοσπάστες ισλαμιστές, αλλά η Μόσχα ενδιαφέρεται γι’ εκείνους που κρύβονται πίσω από την επίθεση.

«Γνωρίζουμε ότι το έγκλημα διαπράχθηκε από τα χέρια ριζοσπαστών ισλαμιστών. Μας ενδιαφέρει ποιος είναι πίσω από την επίθεση», τόνισε σύμφωνα με το Ria Novosti.

Ανέφερε ακόμη ότι οι ΗΠΑ, χρησιμοποιώντας διάφορους διαύλους, προσπαθούν να πείσουν τους πάντες ότι δεν υπάρχει ουκρανική εμπλοκή σε αυτό το έγκλημα και ότι πίσω από αυτό βρίσκεται το ISIS. Ο Ρώσος πρόεδρος πρόσθεσε ότι θέλουν απαντήσεις γιατί οι ισλαμιστές αποφάσισαν να χτυπήσουν τη Ρωσία και ποιος θα μπορούσε να ωφεληθεί από αυτή την τρομοκρατική επίθεση.

Χαρακτήρισε την τρομοκρατική επίθεση ως μία ακόμη απόπειρα όσων πολεμούν τη Μόσχα από το 2014, με σκοπό να σπείρουν τον πανικό στην κοινωνία.

«Αυτοί που σχεδίασαν αυτήν την τρομοκρατική επίθεση ήλπιζαν να σπείρουν πανικό και διχόνοια στην κοινωνία μας, αλλά επικράτησε ενότητα και αποφασιστικότητα» τόνισε ο Ρώσος πρόεδρος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ