Γιάννης Καγκάνης: Τα περίεργα έγγραφα για την υιοθεσία του από το ίδρυμα Πεντέλης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση της μυστηριώδους υιοθεσίας του Γιάννη Καγκάνη.  Ο 42χρονος χρυσοχόος υιοθετήθηκε από δύο αγαπημένους και δεμένους γονείς από την Άρτα και μεγάλωσε μέσα σε ένα ζεστό και υποστηρικτικό περιβάλλον. Ωστόσο, η υιοθεσία του φαίνεται να μην έγινε κάτω από τις πιο διαφανείς διαδικασίες. Σε συνάντηση που είχε πρόσφατα με την βιολογική του μητέρα έμαθε πως στο νοσοκομείο της είχαν πει πως είχε πεθάνει και την είχαν βάλει να υπογράψει ένα σχετικό χαρτί. Είναι πολύ πιθανό πίσω από την υιοθεσία του να βρίσκεται κύκλωμα εμπορίας βρεφών.

Οι εξελίξεις

Σήμερα, ο Γιάννης Καγκάνης βρέθηκε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων μαζί με τον δικηγόρο του για να καταθέσουν αίτημα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών προκειμένου να λάβουν από το ίδρυμα Πεντέλης (πρώην ΠΙΚΠΑ) όλο τον φάκελο που περιέχει τα έγγραφα που αφορούν την υιοθεσία του.

Ο 42χρονος ανέφερε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» πως επισκέφτηκε και ο ίδιος την δομή που ήταν το πρώτο «σπίτι» του και ζήτησε να λάβει τα χαρτιά που αποδεικνύουν τις νόμιμες διαδικασίες για την υιοθεσία του.

Όμως, όπως τόνισε, του χορηγήθηκαν μόνο μερικά από αυτά τα οποία είναι πολύ περίεργα! Συγκεκριμένα, είπε πως δεν φέρουν τις σωστές ημερομηνίες και υπογραφές!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ