Το εμπορικό τρένο – φάντασμα, δεν είναι ανθρώπινο «λάθος» αλλά έγκλημα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δημοσιοποιήθηκε σχόλιο πως «η στήριξη σε Καραμανλή, γκρεμίζει τον Μητσοτάκη» ή κάτι τέτοιο. Δεν είναι έτσι. Και δεν είναι έτσι διότι δεν έχει απαντηθεί κανένα ερώτημα, ή απορία, για το πώς βρέθηκε εμπορικός συρμός στις σιδηροτροχιές επιβατικού τέτοιου, αντίθετα μάλιστα κινούμενος.

Προς τι αυτή η βιασύνη ή και ποια η ανάγκη; Το εμπορικό τρένο επρεπε να είχε ακινητοποιηθεί με οποιοδήποτε κόστος, και το ‘’πάμε κι όπου βγεί’’ αν ειπώθηκε, διότι και στις ενδοεπικοινωνίες εχει πέσει «μπαστάρδεμα» ως λέγεται, και αυτό είναι και το εγκληματικό της σφαγής των επιβατών της ιστορίας. Λες και πλήρωσαν το εισιτήριο για να πάνε..όπως πήγανε.

Βεβαίως και σε κάθε συρμό υπάρχει δεξαμενή καυσίμου. Όμως το πετρέλαιο καίγεται. Δεν εκρήγνυται. Και πάνω σ αυτό, δηλαδή το γιατί και το πώς, συνέβη η επίμαχη και τέτοιου μεγέθους, έκρηξη, ..παντού σιγή. Ένοχη τέτοια. Και μετά από αυτά το να βγαίνει στη Βουλή ο Μητσοτάκης και «βαρύγδουπα» να δηλώνει πως η αντιπολίτευση εργαλειοποιεί ένα …σιδηροδρομικό ατύχημα, για κομματικούς λόγους, λες και οι χαροκαμένοι θρηνούντες γονείς καταψήφισαν όλοι στις εκλογές το κόμμα του ως οπαδοί της αντιπολίτευσης.Μεγάλο λοιπόν το παιχνίδι που παίζει ο Μητσοτάκης, λες και κάτι (μεγάλο;) θέλει να αποφύγει με σπασμωδικές εκφράσεις που δεν πείθουν. Κανένα δεν πείθουν.

Άλλωστε και η επαναφορά του Καραμανλή στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ.
δείχνει το ότι η στήριξη στον Καραμανλή δεν γκρεμίζει τον Μητσοτάκη, ίσως να συμβαίνει και ..αντιθέτως.

Τέλος τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στο δικαστήριο σε μια δίκη που ποτέ δεν θα διεξαχθεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ