Μαλλιά κουβάρια σε εκδηλωση για τα 50 χρόνια της ΝΔ στο Doufas Deluxe

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

“Μαλλιά-Κουβάρια” στην εκδήλωση για τα 50 χρόνια της ΝΔ που έλαβε χώρα στο “Doufas Deluxe”, καθώς είχαμε έναν πρωτοφανής καυγά, με ύβρεις, μεταξύ του πρώην προέδρου της ΝΟΔΕ (ΔΕΕΠ) Κοζάνης Παντελή Καρακασίδη και του γνωστού επιχειρηματία Ιάκωβου Παντελίδη, όταν ο πρώτος είχε αρχικά λεκτική αντιπαράθεση με το μέλος της διοίκησης του ΕΒΕ και υποψήφιο πρόεδρο Γιώργο Παντελίδη.

“Πυροσβεστικά”, στη “λεκτική κόντρα” Καρακασίδη-Γ. Παντελίδη επιχείρησε να παρέμβει ο Λύσανδρος Μεταξάς, για να ξεσπάσει στη συνέχεια η πρωτοφανής διαμάχη των Π. Καρακασίδη και Ι. Παντελίδη, με εκατέρωθεν ακραίες εκφράσεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia αιτία της όλης διαμάχης δεν είναι άλλη από την παρουσία, στην εκδήλωση της ΝΔ, των Ιάκωβου και Γιώργου Παντελίδη, οι οποίοι στήριξαν την υποψηφιότητα Αμανατίδη στις πρόσφατες περιφερειακές εκλογές, αλλά και η ένταση που δημιουργήθηκε λίγο νωρίτερα με τον Γιώργο Κασαπίδη, στην άκρη της αίθουσας, να ζητά από τη διοίκηση της ΔΕΕΠ να μην τιμηθεί και ο Γιώργος Αμανατίδης, ως πρώην βουλευτής, αν και, όπως πλέον, είναι γνωστό, η ΝΔ έχει γνωστοποιήσει στον νυν περιφερειάρχη την άρση της διαγραφής του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ