Το Αζερμπαϊτζάν απειλεί εκ νέου την Αρμενία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στις 31 Μαρτίου 2024, το Υπουργείο Άμυνας του Αζερμπαϊτζάν προέβη σε ανακοινώσεις σχετικά με τη συγκέντρωση μονάδων και στρατιωτικού εξοπλισμού των Αρμενικών Ενόπλων Δυνάμεων σε διάφορα σημεία στα «υπό όρους σύνορα Αρμενίας- Αζερμπαϊτζάν», αναφέρουν τα αζέρικα μέσα ενημέρωσης.

«Η συγκέντρωση αρμενικού στρατού στα σύνορα με το Αζερμπαϊτζάν, η δημιουργία οχυρωματικών έργων και σημείων βολής καταγράφηκαν με ειδικά τεχνικά μέσα και οπτική παρατήρηση που βρίσκονται στη διάθεση των μονάδων του στρατού του Αζερμπαϊτζάν».

Αυτό ανέφερε στην ανακοίνωσή του, το υπουργείο Άμυνας του Αζερμπαϊτζάν χθες, 1η Απριλίου 2024.

Στην ανακοίνωση αυτή σημειώνεται ότι οι πρόσφατα ανεγερθείσες οχυρώσεις από οπλισμένο σκυρόδεμα φιλοξενούν συστήματα πυροβολικού των Αρμενικών Ενόπλων Δυνάμεων, επιθετικά όπλα και βαριά συστήματα πυροβόλων.

Σημειώνεται μάλιστα, χαρακτηριστικά ότι «το Υπουργείο Άμυνας του Αζερμπαϊτζάν για άλλη μια φορά δηλώνει ότι οποιαδήποτε πρόκληση μπορεί να διαπράξει η Αρμενία θα κατασταλεί από τον στρατό του Αζερμπαϊτζάν και όλη η ευθύνη για την επιδείνωση της κατάστασης θα βαρύνει τη στρατιωτικοπολιτική ηγεσία της Αρμενίας και τους προστάτες της».

 

The Hellenic Information Team

ΔΗΜΟΦΙΛΗ