Άγιοι Ανάργυροι: Ο φρουρός είχε εμπλακεί στο σκάνδαλο του Τούρκου που η Σακελλαροπούλου έκανε Έλληνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν έχει τέλος η δυσωδία πίσω απο τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους. Πίσω από την υποκριτική ανακοίνωση της, η Κ. Σακελλαροπούλου θα πρέπει να εξηγήσει τι συνέβη με τον Τούρκο έποικο που βάφτισε Έλληνα και πως είναι δυνατόν ο αστυνομικός που είχε προφυλακιστεί για τα πλαστά διαβατήρια του Τούρκου, να βρίσκεται φρουρός στους Αγίους Αναργύρους και μπροστά του να δολοφονείται μια γυναίκα!

Την ώρα που η ΕΛΑΣ έχει παραδεχθεί πως το 28χρονο θύμα της νέας γυναικοκτονίας στους Αγίους Αναργύρους ζήτησε συνοδεία περιπολικού, ολοένα και περισσότερα ερωτήματα εγείρονται για τη διαχείριση της υπόθεσης από την αστυνομία, καθώς η στυγερή δολοφονία σημειώθηκε έξω από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.

Η αστυνομία θα πρέπει, συγκεκριμένα, να απαντήσει σε δύο ερωτήματα σε ό,τι αφορά τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους και αυτά σχετίζονται με τη στάση του σκοπού στο φυλάκιο και εάν υπήρχε διαθέσιμο περιπολικό να μεταφέρει την άτυχη 28χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, ο συγκεκριμένος φρουρός είχε προφυλακιστεί πριν από αρκετό καιρό, γιατί είχε βρεθεί κατηγορούμενος σε υπόθεση με πλαστά διαβατήρια στον Ασπρόπυργο.

Στην ίδια υπόθεση εμπλεκόταν τόσο ο ίδιος ο φρουρός, που προφυλακίστηκε, όσο και δύο άτομα τα οποία είχαν κατηγορηθεί γιατί είχαν βάλει τις σφραγίδες τους πάνω στα πλαστά διαβατήρια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ