Βάση των ΗΠΑ στην ανατολική Συρία έγινε στόχος drone καμικάζι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επίθεση από drone καμικάζι δέχθηκε η αμερικανική βάση στην περιοχή Al-Tanf στην ανατολική Συρία, σύμφωνα με τοπικές πηγές.

Οι πηγές ανέφεραν ότι το μη επανδρωμένο αερόχημα αυτοκτονίας είχε στόχο την αμερικανική βάση στα σύνορα με την Ιορδανία τη νύχτα, χωρίς λεπτομέρειες για τους επιτιθέμενους.

Οι αμερικανικές δυνάμεις κατέρριψαν το drone στην περιοχή της ερήμου που περιβάλλει τη βάση πριν φτάσει στο στόχο της, όπως σημειώνει το αραβικό δημοσίευμα.

Οι αμερικανικές βάσεις στη Συρία δέχονται κατά καιρούς επιθέσεις από άγνωστα μη επανδρωμένα αεροχήματα και πυραύλους εδάφους-εδάφους, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης επίθεσης κατά της Λωρίδας της Γάζας για έκτο συνεχόμενο μήνα.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες εξαπέλυσαν πολυάριθμες επιθέσεις εναντίον φιλοϊρανικών φατριών στη Συρία, με πιο αξιόλογες τις επιθέσεις που πραγματοποίησε η Ουάσιγκτον στις αρχές Φεβρουαρίου σε τοποθεσίες στη Συρία και το Ιράκ, ως απάντηση στη δολοφονία τριών στρατιωτών τους σε επίθεση σε στρατιωτική βάση στο Ιορδανία κοντά στα σύνορα με τη Συρία.

The Hellenic Information Team

ΔΗΜΟΦΙΛΗ