Έρευνα των αρχών στα γραφεία του ΟΣΕ όπου υπάρχει το καταγραφικό όλων των επικοινωνιών του οργανισμού

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φαίνεται ότι η δικαιοσύνη έχει αποφασίσει να διερευνήσει κάθε πτυχή του εθνικού εγκλήματος των Τεμπών, παρά τις «φιλότιμες» προσπάθειες της κυβέρνησης να βάλει ταφόπλακα στην έρευνα με κάθε τρόπο.

Η ελληνική αστυνομία εισέβαλε στον Σταθμό Αθηνών του ΟΣΕ, και συγκεκριμένα στην ΤΗΣΤΗΕ, όπου υπάρχει το καταγραφικό όλων των επικοινωνιών του οργανισμού πανελλαδικά και προέβη σε κατάσχεση του!

Ο προφανής σκοπός αυτής της ενέργειας, είναι προκειμένου η ελληνική δικαιοσύνη να διασταυρώσει το υλικό των καταγραφών που διέθετε μέχρι σήμερα, με το πρωτογενές υλικό όπως ακριβώς είχε καταγραφεί από την συγκεκριμένη υπηρεσία του ΟΣΕ.

Αυτό έγινε έπειτα από την αποκάλυψη του μονταρίσματος των συνομιλιών αλλά και των γεγονότων που ακολούθησαν, καθώς είναι δεδομένο ότι στελέχη του ΟΣΕ φρόντισαν να εκμαστεύσουν τις συνομιλίες και να τις αποθηκεύσουν σε στικάκια, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Η ενέργεια αυτή βέβαια γίνεται με 13 ολόκληρους μήνες καθυστέρηση. Έχει λοιπόν τεράστια σημασία να μάθουμε εάν το υλικό που περιήλθε στα χέρια της δικαιοσύνης είναι άθικτο και μπορεί να αξιοποιηθεί. Σήμερα, όλοι γνωρίζουμε ότι το βιντεοληπτικό υλικό που αφορά την εμπορική αμαξοστοιχία δεν έχει απλά εξαφανιστεί, αλλά οι σκληροί δίσκοι αποθήκευσης έχουν επανεγγραφεί, προκειμένου να καταστήσουν αδύνατη την ανάσυρση του πρωτογενούς οπτικού υλικού.

Με αποτέλεσμα σήμερα να μιλάμε για ένα «τρένο – φάντασμα»…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ