Νέες καρατομήσεις στο αστυνομικο τμήμα έξω από το οποίο έγινε η γυναικοκτονία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τον διοικητή του αστυνομικού τμήματος των Αγίων Αναργύρων ακολούθησαν στην «έξοδο» τέσσερις ακόμη αστυνομικοί του, οι οποίοι απομακρύνθηκαν από τη θέση τους, εξαιτίας της αδράνειάς τους που οδήγησε στη γυναικοκτονία που σημειώθηκε ακριβώς έξω από το κτήριο.

Συγκεκριμένα, «ξηλώθηκαν» η αξιωματικός υπηρεσίας, η επόπτρια και η οδηγός της επόπτριας, οι οποίες ήταν παρούσες κατά τη συζήτηση της 28χρονης -η οποία έπεσε θύμα της εκδικητικής μανίας του πρώην συντρόφου της- με την αξιωματικό υπηρεσίας, καθώς και ο σκοπός του αστυνομικού τμήματος. Αξίζει να αναφερθεί πως ο τελευταίος στο παρελθόν είχε καταδικαστεί σε οκταετή φυλάκιση και είναι υποχρεωμένος να παρουσιάζεται κάθε μήνα στο ΑΤ της περιοχής του!

Θυμίζουμε πως, πέρα από τις καρατομήσεις του διοικητή και των τεσσάρων αστυνομικών του ΑΤ Αγίων Αναργύρων, με ποινικές και διοικητικές ευθύνες βρίσκεται αντιμέτωπος ο αστυνομικός της Άμεσης Δράσης που συνομιλούσε με το θύμα την ώρα που δέχτηκε τη φονική επίθεση με μαχαίρι που οδήγησε στο θανάσιμο τραυματισμό του.

Όπως αναφέραμε νωρίτερα, το σοκαριστικό ηχητικό της συνομιλίας τους αποτελεί μέρος της δικογραφίας για την υπόθεση, μαζί με τις καταθέσεις που έχουν ληφθεί από όλους τους εμπλεκόμενους, οι οποίες και θα σταλούν στον εισαγγελέα μόλις ολοκληρωθεί η προκαταρκτική έρευνα, προκειμένου να τους καλέσει να απολογηθούν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ