Κατερρευσαν οι γονεις της Κυριακής στο τελευταιο αντίο στην αδικοχαμένη κόρη τους – Ντυμένη νύφη και με λευκό στεφάνι στα μαλλιά

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκίνηση και απέραντη οργή στην κηδεία της δολοφονημένης Κυριακής Γρίβα. Λίγο πριν τις 11 η σορός της 28χρονης έφτασε στην Εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου στα Άνω Λιόσια, για να τελεστεί η κηδεία της. Η δολοφονημένη Κυριακή είναι ντυμένη νύφη, στα λευκά, όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Φοράει λευκό στεφάνι στα μαλλιά.

IMG 5035
Ο πατέρας της Κυριακής, υποβασταζόμενος, οδήγησε το λευκό φέρετρο μέσα στον ιερό ναό. Η μητέρα της δεν άντεξε και κατέρρευσε φωνάζοντας, «δεν το πιστεύω είναι ψέμα».

Παράλληλα, ο 39χρονος γυναικοκτόνος αναμένεται σε λίγη ώρα να περάσει το κατώφλι της 25ης ανακρίτριας. Συγκεκριμένα, θα εμφανιστεί ενώπιον της ανακρίτριας προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για το φρικτό έγκλημα μπροστά στο Α.Τ. των Αγίων Αναργύρων.

«Κυριακή 28 χρονών – Καμία μόνη – 1/4/24» έχει γραφτεί με μεγάλα κόκκινα γράμματα έξω από το αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους, στο σημείο της φρικτής δολοφονίας της Κυριακής από τον πρώην σύντροφό της. Λίγο πιο δίπλα, λουλούδια και σημειώματα. «Η πιο αγαπημένη μας. Κυριακούλα, σου πήραν το χαμόγελο και τα όνειρά σου. Καλό παράδεισο, ψυχή μου», γράφει μια γυναίκα σε ένα από αυτά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ