Μαρια Καρυστιανου: Όλες οι οδηγίες μπαζώματος δόθηκαν από τον Πρωθυπουργό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Όλες οι οδηγίες μπαζώματος δόθηκαν από τον Πρωθυπουργό».

Δείτε πως η Μαρία Καρυστιανού ξεγυμνώνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και αποδομεί μέσα σε 95” στο Ευρωκοινοβούλιο, την κυβερνητική επιχείρηση συγκάλυψης του διαπραχθέντος εγκλήματος στα Τέμπη, χρεώνοντας την σε αυτόν που την διέταξε:
«Το επιβατικό τρένο συγκρούστηκε με ένα εμπορικό. Η εμπορική αμαξοστοιχία, από τα μέχρι τώρα στοιχεία, μετέφερε εύφλεκτες ύλες, μη δηλωμένες και επομένως παράνομες.

Με τη σύγκρουση, αυτές προκάλεσαν τεράστια έκρηξη – ανάφλεξη και κατέκαψαν αρκετούς ζωντανούς τραυματίες.

Μιλάμε για εύφλεκτες παράνομες ουσίες, σχεδόν με βεβαιότητα, καθώς παρά τις ταχύτατες και άμεσες προσπάθειες συγκάλυψης, έχουμε άφθονα αποδεικτικά στοιχεία.
Σχεδόν αμέσως μετά τη σύγκρουση και εντός ολίγων ωρών, χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η πλήρης και ενδελεχής συλλογή των σωρών, ξεκίνησε η αδικαιολόγητη μετακίνηση χωμάτων από το σημείο της τραγωδίας σε παρακείμενες περιοχές.
Τα χώματα που περιείχαν υπολείμματα των βίαια νεκρών παιδιών μας και υπολείμματα των παράνομων ουσιών σκορπίστηκαν με απόλυτη βιασύνη σε διαφορετικές περιοχές. Άγνωστες και αδήλωτες περιοχές φιλοξενούν μέλη των αγαπημένων μας ,αυτή τη στιγμή που βρίσκομαι μπροστά σας. Ένα χρόνο μετά.

Σύντομα και μάλιστα αρχές της 2η μέρα τοποθετήθηκε καινούριο χώμα στην περιοχή και καλύφθηκε κατά μήκος με άσφαλτο.

Παραβιάστηκε κατάφορα το πρωτόκολλο αντιμετώπισης τέτοιων καταστάσεων.
Από τις πρώτες ώρες μαζί με τα φορτηγά απομάκρυνσης των χωμάτων, κόσμος ελεύθερα κινούνταν κι όχι μόνο στον χώρο του δυστυχήματος.

Όλες οι οδηγίες μπαζώματος που έγιναν με σκοπό να αποκρύψουν και να καταστρέψουν σημαντικά στοιχεία της δικογραφίας, δόθηκαν, σύμφωνα με δημόσια παραδοχή σε συνεντεύξεις, από τον πρωθυπουργό.

Η όλη επιχείρηση ονομάστηκε επιχειρησιακό σχέδιο…»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ