Δίκη γνωστού σκηνοθέτη: Ανηθικη επίθεση κατήγγειλε η Κατερίνα Διδασκάλου, παρενόχληση η Μαρκέλλα Γιαννάτου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με ένταση και καταθέσεις που τονίζουν την ακατάλληλη συμπεριφορά του πρώην σκηνοθέτη του «Σασμού», Κώστα Κωστόπουλου συνεχίστηκε σήμερα η δίκη για την υπόθεση του βιασμού που κατήγγειλε η Έλενα Αθανασοπούλου το 2010.

Αρχικά, κλήθηκε να καταθέσει η ηθοποιός Μαρκέλλα Γιαννάτου η οποία ανάφερε πως είχε δεχθεί παρενόχληση από τον κατηγορούμενο κατά τη διάρκεια γυρίσματος.

«Έχω προσωπική εμπειρία με τον κ. Κωστόπουλο. Το 2005 δουλεύαμε στη σειρά «Έρωτας». Ήμουν πολύ μικρή. Είχε έντονο σεξιστικό χαρακτήρα και σε ένα γύρισμα έπρεπε να μετακινηθώ και αντί νου μου το πει μου έπιασε τα οπίσθια».

Στην συνέχεια, απαντώντας σε ερωτήσεις της έδρας ανέφερε πως ο σκηνοθέτης της είπε «πως κάνεις έτσι; ένα πατρικό χάδι ήταν». Μάλιστα, η ίδια είπε πως όταν άκουσε την καταγγελία για βιασμό δεν έπεσε από τα σύννεφα. Η κ. Γιαννάτου ανέφερε πως συνεργάστηκε ξανά με τον σκηνοθέτη το 2010 στη σειρά «Κάρμα» και ζήτησε να μην έρχεται σε επαφή μαζί του.

Την αρνητική της εμπειρία με τον σκηνοθέτη περιέγραψε ενώπιον του δικαστηρίου και η ηθοποιός, Κατερίνα Διδασκάλου λέγοντας πως δέχθηκε σεξουαλική επίθεση!

Συγκεκριμένα κατέθεσε:

«Ήμουν στο καμαρίνι μου και μπήκε μέσα. Μου είπε με καυλ@@@@@@ς και αυνανίζονταν μπροστά μου. Ήρθε πάνω μου…εγώ ήμουν με το σουτιέν – στα γυρίσματα τρέχεις να αλλάξεις. Ο τελευταίος άνθρωπος που περίμενα να μπει στο καμαρίνι ήταν ο σκηνοθέτης. Η θέση του ήταν στο κοντρόλ. Τον απώθησα προσπάθησε να διεισδύσει. Εκείνη τη στιγμή παραλύεις, δεν το πιστεύεις ότι το ζεις. Δεν είναι εύκολο να μιλήσεις για αυτό, αισθάνεσαι ντροπή αρχίζεις να αναρωτιέσαι μήπως εσύ φταις σε κάτι. Φώναζα του έλεγα είναι απέξω κόσμος και μου έλεγε «σσσσς…». Τελοσπάντων μετά έφυγε για αυτό πιστεύω αυτό που είπε η κοπέλα (σ.σ η Έλενα Αθανασοπούλου).

Συνεχίζοντας είπε πως δεν τον κατήγγειλε γιατί είχε τρία μικρά παιδιά, αλλά έκανε μια αναφορά στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ