Η ζωγράφος Μαρίνα Τζιάρα εξιστορεί στην Αγγελικη Νικολούλη πως σώθηκε απο την δολοφονική μανία του συζύγου της

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκλόνισε η ζωγράφος Μαρίνα Τζιάρα η οποία σώθηκε με ψυχικά αλλά λίγα σωματικά τραύματα από την δολοφονική μανία του συζύγου της πριν τέσσερα χρόνια.

Η γυναίκα η οποία ζει μόνιμα στην Γαλλία μίλησε στην χθεσινή εκπομπή «Φως στο Τούνελ» η οποία ασχολήθηκε με την δολοφονία της 28χρονης Κυριακής Γρίβα και γενικότερα με τα εγκλήματα των τελευταίων ετών που έχουν ως θύματά τους γυναίκες.

Η καλλιτέχνις ζούσε στην Ισπανία μαζί με τον Μεξικανό σύζυγό της όταν εκείνος θέλησε να την σκοτώσει. Η ίδια έζησε έναν εφιάλτη και σώθηκε από θαύμα όταν ο άντρας της, της επιτέθηκε με μαχαίρι και προσπάθησε να την στραγγαλίσει για την αποτελειώσει όταν του είπε ότι ήθελε να χωρίσουν!

Η κ.Τζιάρα ξέφυγε με βαθιές μαχαιριές στο λαιμό, οι οποίες λίγο έλειψε να είναι μοιραίες! Το περιστατικό ανέλαβαν οι αρμόδιες αρχές της Ισπανίας. Η ίδια εκδήλωσε την επιθυμία να γυρίσει στην Ελλάδα για να βοηθήσει άλλες γυναίκες που έχουν πέσει θύματα βίας.

Στην εκπομπή περιέγραψε την φρίκη που βίωσε.

«Του είπα ότι ήθελα να χωρίσουμε. Στις 19 Μαρτίου τελείωσα τα μαθήματα και πήγα στην κουζίνα να φάω κάτι. Τον ένιωσα που ερχόταν από πίσω μου και είχε ήδη το μαχαίρι στα χέρια του. Μου έσκισε βαθιά την καρωτίδα. Είδε ότι δεν είχα πεθάνει, με έσπρωξε στο πάτωμα, ανέβηκε πάνω μου και άρχισε να με στραγγαλίζει. Βρήκα την δύναμη να τον σπρώξω και κρατώντας τον λαιμό μου βγήκα έξω από το διαμέρισμα.

Με έσωσε μια γειτόνισσα που έτυχε εκείνη την στιγμή να με δει.  Ο μόνος λόγος που θέλω να γυρίσω στην Ελλάδα, είναι γι’ αυτόν τον σκοπό. Να βοηθήσω και άλλες γυναίκες που υποφέρουν, γιατί είναι τραγικό να βλέπεις μια χώρα να έχει μια τέτοια αντιμετώπιση σε αυτά τα θέματα. Γι’ αυτούς είναι απλά νούμερα, για εμάς είναι η μία μετά την άλλη».

Δείτε βίντεο:

(κεντρική φωτογραφία:tziarart.com)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ