Απόπειρα επίθεσης σε αμερικανική βάση στη Συρία με UAV καμικάζι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με μη επανδρωμένο αεροσκάφος καμικάζι (UAV) άγνωστης προέλευσης επιχειρήθηκε επίθεση στη στρατιωτική βάση στην περιοχή αλ Τανφ της επαρχίας Χομς της Συρίας, όπου αναπτύσσονται δυνάμεις των ΗΠΑ, αναφέρουν σήμερα τουρκικά δημοσιεύματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που ελήφθησαν από τοπικές πηγές, έγινε απόπειρα επίθεσης στη βάση που χρησιμοποιούν οι αμερικανικές δυνάμεις μετά τα μεσάνυχτα στο αλ Τανφ στην περιοχή της ερήμου της Χομς, κοντά στα σύνορα με την Ιορδανία, με ένα UAV καμικάζι άγνωστης προέλευσης.

Αναφέρθηκε ότι οι αμερικανικές δυνάμεις που στάθμευαν στη βάση κατέρριψαν το UAV στην έρημο πριν φθάσει στη βάση.

2 34

Σημειώνεται ότι και την 1η Απριλίου έγινε απόπειρα επίθεσης στην ίδια αμερικανική βάση με οπλισμένο μη επανδρωμένο αερόχημα άγνωστης προέλευσης, αλλά και αυτό καταρρίφθηκε πάνω από την έρημο.

Πρόσφατα, στη Συρία, πραγματοποιήθηκαν επιθέσεις με UAV άγνωστης προέλευσης και όπλα εδάφους-εδάφους κατά των βάσεων όπου αναπτύσσεται ο αμερικανικός στρατός σε περιοχή κοντά στα σύνορα με το Ιράκ, στην περιοχή Σαντάντι της επαρχίας Χασάκα και στην επαρχία Ντέιρ εζ Ζορ.

Ομάδες που υποστηρίζονται από το Ιράν επιτίθενται περιστασιακά σε βάσεις των ΗΠΑ στην ανατολική όχθη του ποταμού Ευφράτη με ρουκέτες και UAV.

The Hellenic Information Team

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ