Η αμερικανική διοίκηση της Αφρικής προγραμματίζει συμμετοχή της Τρίπολης στην άσκηση «African Lion»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το γραφείο μέσων ενημέρωσης του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου του Λιβυκού Στρατού ανέφερε ότι η επίσκεψη του Αμερικανού στρατιωτικού ακολούθου στην Τρίπολη,  έγινε μετά από άδεια από τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου του Λιβυκού Στρατού στην Τρίπολη, Αντιστράτηγο Μοχάμεντ Αλ-Χαντάντ.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο Αμερικανός στρατιωτικός ακόλουθος και η συνοδός του αντιπροσωπεία συναντήθηκαν με τον Διοικητή της 53ης Ανεξάρτητης Ταξιαρχίας Πεζικού, Υποστράτηγο Αχμέτε Χασμέν, στην πόλη Μισράτα και τον αρχηγό του Λιμενικού Σώματος και της Υπηρεσίας Ασφαλείας Λιμένος, Υποστράτηγο Ρέντα Ίσα, στην έδρα της Υπηρεσίας, στην πόλη Αλ Χομς.

Η επίσκεψη, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, είχε διερευνητικό χαρακτήρα με τη σκέψη της συμμετοχής της κυβέρνησης Ενότητας με έδρα την Τρίπολη, στις ετήσιες ασκήσεις «African Lion» υπό την ηγεσία των ΗΠΑ.

Σημειώνεται ότι η «African Lion» είναι η μεγαλύτερη, κορυφαία, ετήσια άσκηση της Διοίκησης της Αφρικής των ΗΠΑ, που φιλοξενείται σε όλο το Μαρόκο, τη Γκάνα, τη Σενεγάλη και την Τυνησία . Αυτή η κοινή, όλων των τομέων, πολλαπλών συστατικών πολυεθνική άσκηση περιλαμβάνει περισσότερους από 10.000 συμμετέχοντες από περισσότερα από είκοσι έθνη, συμπεριλαμβανομένων δυνάμεων από το ΝΑΤΟ.

The Hellenic Information Team

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ